Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/55697/lufthansa-kurs-bepilocius-kartu-su-dji/spausdinti/

„Lufthansa“ kurs bepiločius kartu su „DJI“

Publikuota: 2016-07-28 20:23
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Robotika.lt
Inf. šaltinis: Robotika.lt

„Lufthansa Aerial Services“ (LAS) ir „DJI“ suvienijo savo jėgas ir kartu kurs komercines oro robotų technologijas.

Kompanijos „Lufthansa Aerial Services“ padalinys „Lufthansa Consulting“, pasirašė kontraktą su „DJI“ – pasauliniu komercinių bepiločių gamybos lyderiu. Naudodama „DJI“ skraidykles ir atviras bortines sistemas, „Lufthansa“ integruos aparatinę ir programinę įrangą, kontroliuos technologijų darbą ir palengvins duomenų analizę. Abi kompanijos dirbs kartu, kad optimizuotų technologiją, skirtą asmeniniams „Lufthansa Aerial Services“ klientams.

„Lufthansa Aerial Services“ yra idealus partneris, tinkantis kartu bendradarbiauti ir vystyti komercinius bepiločius su „DJI“, – sako „DJI“ rinkodaros skyriaus Europoje direktorius Martinas Brandenburgas. – Grįžtamasis ryšys su „Lufthansa“ klientais vaidina didelį vaidmenį mūsų tolimesniame produkcijos vystyme.“

„Lufthansa“ kurs bepiločius kartu su „DJI“

LAS nesenai užbaigė bandomąjį projektą su vėjo turbinų gamintoju, naudodama „DJI“ įrangą, kurios dėka galėjo tikrinti turbinų menčių varžtus. Anksčiau reikėdavo naudotis alpinisto įranga, o tai buvo gana pavojinga ir sudėtinga. Bepiločiai skraidantys aparatai gali kaupti duomenis, kuriuos galima panaudoti objektų būklės ir jų aptarnavimo analizei.

LAS taip pat planuoja plėtoti bepiločius lėktuvus, į kuriuos integruotos termo-sistemos, kurių dėka bus galima lengviau patikrinti infrastruktūrą, fotoelektrines sistemas, elektros ir geležinkelių linijas, vamzdynus. Oro technologijos taip pat padeda kontroliuoti žemės ūkio kultūras, statybų ir kasinėjimų vietas.

„Lufthansa“ pristatys klientams skraidančių bepiločių centrą, – sako „Lufthansa Consulting“ vykdantysis direktorius Andrejas Janke. – Tai apims viską, nuo programavimų konsultavimo ir bepiločių eksploatacijos su duomenų analize iki mokymų ir sertifikuotų pilotų „Lufthansа“ treniruočių skyriuje. Netgi kalbama apie tai, kad bepiločių operatoriai bus apdrausti „Lufthansa“ draudimo kompanijos „Delvag“.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!