Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/55686/nutekinta-iphone-7-isleidimo-diena/spausdinti/

Nutekinta „iPhone 7“ išleidimo diena

Publikuota: 2016-07-27 16:19
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Panašu, jog „Apple iPhone 7“ jau turi savo išleidimo datą, nors liko maždaug du mėnesiai iki oficialaus flagmano pristatymo. Evanas Blassas, patikimas „nutekintojas“, tvirtina, jog pirkėjai savo išmaniuosius telefonus galės įsigyti jau nuo rugsėjo 16 dienos.

Kaip jau tapo įprasta, Jungtinų Amerikos Valstijų technologijų milžinė „Apple“ savo flagmaną pristato rugsėjo mėnesį. Tačiau šį kartą gerokai anksčiau aiškėja situacija, kada iš tiesų sulauksime „iPhone 7“.

Beje, kadangi rugsėjo 16-ąją „iPhone 7“ jau turėtų būti pasiūlytas pirkėjams, tai reiškia, jog oficialus „Apple“ renginys, kuriame bus pademonstruotas naujausias flagmanas, įvyks kiek daugiau nei savaite anksčiau – rugsėjo 5-ąją.

Nutekinta „iPhone 7“ išleidimo diena
„Apple iPhone 7“ (Socialinių tinklų nuotr.)

Šiuose ganduose yra logikos, kadangi „Apple“ yra linkusi „iPhone“ pristatyti prekybai penktadieniais, o rugsėjo 16-oji būtent ir yra minėta savaitės diena. Tradiciškai pati kompanija jokių gandų nekomentuoja.

Beje, E. Blassas skelbia, jog „Apple“ pristatys dviejų versijų „iPhone 7“, kurie pavadinti kodiniais vardais „Sonora“ ir „Dos Palos“. Apie „Pro“ modelį nėra užsiminta, kuris, remiantis ankstesniais gandais, nuo kitų versijų turėtų skirtis savo dviguba kamera.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!