Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5548/vyriausybes-posedziai-tiesiogiai-transliuojami-mobiliajame-telefone/spausdinti/

Vyriausybės posėdžiai tiesiogiai transliuojami mobiliajame telefone

Publikuota: 2006-09-26 11:02
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Nuo šiandien mobiliajame telefone bus galima stebėti, kaip priimami Vyriausybės nutarimai. Siekdama veiklos viešumo ir skaidrumo, nuo šiol Vyriausybė savo posėdžius tiesiogiai transliuos ir mobiliuoju internetu. Vyriausybės diskusijas ir priimamų sprendimų eigą „Omnitel“ vartotojai gali tiesiogiai stebėti mobiliojo interneto portale Omni SurfPort, adresu wap.sp.lt, skiltyje „TV telefone“.

„Vyriausybės veikla yra atvira visuomenei, posėdžiai šiuo metu yra tiesiogiai transliuojami internetu, ir žmonės tuo domisi. Dabar, kai posėdžių transliacija matoma ir mobiliuosiuose telefonuose - Vyriausybės veiklą galima stebėti praktiškai bet kuriuo metu. Tokio veiklos viešumo mes siekiame ir jį toliau skatinsime“, - sakė Ministras Pirmininkas Gediminas Kirkilas.

Pasak Premjero, Lietuva yra pirmoji Europos Sąjungos šalis, kurios Vyriausybė posėdžius tiesiogiai transliuoja internetu ir mobiliuoju internetu telefone.

Taip pat Vyriausybės internetiniame tinklalapyje lrv.lt galima žiūrėti vaizdo įrašus iš Ministro Pirmininko ir ministrų spaudos konferencijų apie svarbiausius Vyriausybės priimtus sprendimus. Internete taip pat transliuojami Premjero radijo interviu įrašai bei kitos Vyriausybės naujienos.

Vyriausybės posėdžių transliacijas mobiliuoju internetu kol kas gali žiūrėti tik „Omnitel“ vartotojai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!