Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5545/naujas-penkiu-kontinentu-imoniu-grupes-statusas/spausdinti/

Naujas „Penkių kontinentų“ įmonių grupės statusas

Publikuota: 2006-09-26 08:31
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: el. paštas Penki kontinentai, UAB

„Penkių kontinentų“ įmonių grupei suteiktas naujas IT paslaugų teikėjo statusas – „Microsoft Small Business Specialist“ – skiriamas įmonėms, sugebančioms kvalifikuotai diegti ir prižiūrėti technologinius sprendimus mažam verslui.

„Naujas statusas leis efektyviau dirbti su nedidelėmis įmonėmis, kuriose yra iki 75 kompiuterizuotų darbo vietų, o tokių Lietuvoje – dauguma. Mes savo klientams siūlysime įvairių „Microsoft“ produkcijos diegimo bei priežiūros paslaugų. Be to, „Microsoft“ suteiks naudingos informacijos apie tai, ko reikia sėkmingam darbui su klientais“, – sakė UAB „Penki kontinentai“ tinklo operacijų vadybininkas Eugenijus Martinenko.

„Microsoft“ įrangos privalumai akivaizdūs: tai ir elektroninio pašto serveris (angl. Exchange Server), saugumo užtikrinimas, tinklo kontrolė (angl. ISA Server), duomenų bazės serveris (angl. SQL Server), dokumentacijos sistema (angl. SharePoint Services), rinkmenų serveris ir kita.

Besirūpindama klientais, „Microsoft“ sukūrė „Microsoft Small Business Specialist“ partnerystės statusą, kad mažoms įmonėms būtų lengviau išsirinkti iš gausybės pasiūlos labiausiai kvalifikuotus specialistus savo sistemų sukūrimui bei priežiūrai. Ši milžiniška korporacija savo klientams rekomenduoja kreiptis į minėtą statusą turinčias įmones, kurios puikiai išmano įmonių nedidelių tinklų specifiką bei reikalavimus ir gali parinkti tinkamiausią sprendimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!