Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5540/china-union-pay-uzsisake-20-tukst-pos-terminalu/spausdinti/

„China Union Pay“ užsisakė 20 tūkst. POS terminalų

Publikuota: 2006-09-25 08:05
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Įmonė „Lipman Electronic Engineering Ltd.“ pareiškė, jog jos antrinė įmonė „Lipman China“ pagamins 20 tūkst. vienetų POS įrangos stambiai finansinei Kinijos įmonei „China Union Pay“, kad ši galėtų pereiti į sistemas, kuriose diegiama EMV standarto technologija.

Gavusi užsakymą „Lipman“ pasirengusi jau šiais metais pateikti klientui POS terminalus NURIT 8320 ir skaitmenines klaviatūras NURIT 222.

Lazy Yanay, vykdomasis „Lipman“ prekybos ir rinkodaros viceprezidentas, mano, jog „China Union Pay“ (CUP) – stambios kinų mokesčių įmonės užsakymas rodo, jog Lipman produkcija saugi ir patikima. Mes džiaugiamės, jog galėsime bendradarbiauti su CUP bei būsime vieninteliai elektroninių mokėjimo sistemų tiekėjai iš užsienio. Įgijusi milžinišką potencialą, „Lipman“ ir toliau tieks savo klientams Kinijoje naujausias mokesčių sistemas ir sprendimus. Mes sieksime, kad mūsų verslas ir toliau plėstųsi Kinijoje, nes šios valstybės finansinė rinka auga ypač greitai“.

Xiao Yong, generalinis „Lipman China“ direktorius, pareiškė: „Lipman įranga atitinka aukščiausius EMV standarto reikalavimus, reikalingus mokėjimo kortelių aptarnavimams. O žinant tai, kad įmonė patikima ir saugi, manome, jog mūsų pasirinkimas teisingas“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!