Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/55322/indisku-ismaniuoju-telefonu-uz-4-dolerius-bus-pradeta-prekiauti-si-menesi/spausdinti/

Indišku išmaniuoju telefonu už 4 dolerius bus pradėta prekiauti šį mėnesį

Publikuota: 2016-06-29 08:17
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Prekyba indišku išmaniuoju telefonu „Freedom 251“, kuris kainuos vos keturis dolerius, bus pradėta birželio 30-ąją, engadget.com cituoja „Indian Express“. Kaip ir galima tikėtis, įrenginyje įdiegti labai paprasti techniniai komponentai.

„Freedom 251“ turės 4 colių įstrižainės 960 x 540 raiškos ekraną, kuklų 1,3 GHz taktinio dažnio keturių branduolių procesorių, 1 GB operatyviosios ir 8 GB nuolatinės atminties, 8 MP pagrindinę ir 3,2 MP priekinę kameras.

Telefone bus įdiegta netgi ne naujausia „Marshmallow“, o senesnė „Android 5.1 Lollipop“ operacinė sistema.

Indišku išmaniuoju telefonu už 4 dolerius bus pradėta prekiauti šį mėnesį

Telefono gamintoja „Ringing Bells“ teigia paruošusi 200 tūkst. „Freedom 251“ vienetų. Tiesa, įmonės vadovas pripažįsta, kad telefono gamyba yra nuostolinga ir išleisdama „Freedom 251“ įmonė siekia išgarsinti prekės ženklą.

Jei šis rizikingas žingsnis atsipirks, „Ringing Bells“ gali pakeisti vietinę Indijos telefonų rinką. Net ir patys įperkamiausi kitų gamintojų telefonai daugeliui indų yra per brangūs. Tačiau didžiausias klausimas, ar pigų telefoną apskritai verta pirkti.

Nemaloni patirtis, pavyzdžiui, dėl bjaurios techninės įrangos, žmones gali atbaidyti nuo telefono įsigijimo net ir už itin mažą kainą. Likus kelioms dienoms iki telefono pristatymo bendrovė žurnalistams vis dar neleido jo išmėginti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!