Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5521/uab-sonex-technologies-urm-uzsakymu-pateike-technines-irangos-specialiosios-kaliningrado-tranzito-programos-igyvendinimui/spausdinti/

UAB „Sonex Technologies“ URM užsakymu pateikė techninės įrangos Specialiosios Kaliningrado tranzito programos įgyvendinimui

Publikuota: 2006-09-23 08:11
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Sonex Technologies, UAB

Infrastruktūrinių sprendimų ir paslaugų teikėja UAB „Sonex Technologies“ URM užsakymu pateikė tarnybines stotis ir įdiegė „Microsoft“ programinę įrangą, kuri garantuos didelį darbo našumą ir aukštą informacijos saugojimo bei perdavimo patikimumą, o taip pat leis sumažinti visos sistemos priežiūros sąnaudas, užtikrindama efektyvų ir centralizuotą visų kompiuterinių resursų valdymą.

„Būdami Auksine „Microsoft“ partnere, mes gerai žinome šios kompanijos infrastruktūrinius sprendimus ir galime padėti savo klientams – valstybinėms organizacijoms ir stambioms įmonėms efektyviai išnaudoti infrastruktūros plėtrai skiriamą Europos Sąjungos paramą“, – sakė UAB „Sonex Technologies“ Generalinis direktorius Henrikas Genutis. „Daugėjant šios paramos gavėjų, mes matome geras savo verslo perspektyvas diegiant „Microsoft“ technologijomis grindžiamus efektyvius infrastruktūrinius sprendimus“.

Projektas įvykdytas pagal sutartį ir laiku,- šių metų gegužės mėn. 4 d.

Įgyvendinant Specialiąją Kaliningrado tranzito programą (SKTP) siekiama užtikrinti supaprastintą asmenų tranzitą iš Rusijos Federacijos teritorijos į Rusijos Federacijos Kaliningrado sritį ir atgal per Lietuvos Respublikos teritoriją.2004-2006 m. Lietuvai pagal Specialiąją Kaliningrado tranzito programą skirta 40 mln. EUR.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!