Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/54549/nintendo-nx-zaidimu-konsole-pasirodys-2017-metu-kova/spausdinti/

„Nintendo NX“ žaidimų konsolė pasirodys 2017 metų kovą

Publikuota: 2016-04-29 18:09
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Vakar „Nintendo“ paskelbė finansinę ataskaitą, nors skaičiai nėra patys gražiausi, tačiau žaidimų gigantas ir toliau savo fanams neleidžia nuobodžiauti ir pateikė informacijos apie naujos kartos konsolę – „Nintendo NX“.

„Nintendo“ patvirtino, kad naujoji konsolė pakeis daugelį nuvylusią „Wii U“, per ateinančius 12 mėnesių, 2017-ų kovą.

Daugiau oficialios informacijos apie konsolę bus paskelbta kiek vėliau šiais metais. Nepaisant informacijos trūkumo, „Nintendo NX“ išleidimo data susilaukė daugiau dėmesio nei kompanijos finansinė ataskaita. Kompanijos grynieji pardavimai sumažėjo 8,2 %, pelnas 60,6 %.

„Nintendo NX“ žaidimų konsolė pasirodys 2017 metų kovą

Užsiminusi apie kitų metų planus, kompanija paskelbė, kad žaidimas „The Legend of Zelda“ buvo atidėtas ir pasirodys kartu su naujosios konsolės išleidimu, kitų metų kovą.

Per keletą pastarųjų mėnesių internete sklandė daug gandų apie naują „Nintendo“ konsolę, buvo spėjimu, kad žaidimų įrenginys pakeis tiek įprastą konsolę, tiek nešiojamą „Nintendo 3DS“ modelį. Internete taip pat buvo pasirodžiusios „Nintendo NX“ valdymo pultelio nuotraukos, tačiau daugelis į jas reagavo skeptiškai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!