Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5294/seb-vilniaus-bankas-pristato-pirmaja-lietuvoje-investiciju-rizikos-skaiciuokle/spausdinti/

SEB Vilniaus bankas pristato pirmąją Lietuvoje investicijų rizikos skaičiuoklę

Publikuota: 2006-08-31 11:40
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: SEB bankas

SEB Vilniaus banko grupės bendrovė „SEB VB investicijų valdymas“ parengė pirmąją Lietuvoje investicijų rizikos skaičiuoklę.

Nuo šiol SEB Vilniaus banko tinklalapyje http://www.seb.lt bus galima ne tik sužinoti rekomenduojamą įmokos dydį, investavimo laikotarpį ir planuojamą investicijų grąžą, bet ir išsiaiškinti savo rizikos laipsnį. Naudodamiesi investicijų rizikos skaičiuokle, klientai gaus pasiūlymą, kaip geriausiai subalansuoti investicijų portfelį, kad jo sudėtis atitiktų pageidaujamą riziką.

„Tikimės, kad naujoji skaičiuoklė taps patogia priemone investuotojams, norintiems iš anksto numatyti savo būsimo investavimo kryptį“, – sako „SEB VB investicijų valdymo“ generalinis direktorius Jonas Iržikevičius.

Skaičiuoklė sudaryta testo klausimų principu. Atsakęs į visus klausimus, klientas gaus investicijų portfelių valdytojų darbo patirtimi pagrįstą sprendimą – informacinį grafiką, kuriame bus nurodyta, kiek procentų investuojamos sumos reikėtų investuoti į akcijas ir kiek – į obligacijas.

Skaičiuoklę galima išbandyti SEB Vilniaus banko tinklalapyje http://www.seb.lt/vbfin/calc/riskCaculator.fw.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!