Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/52440/apple-ateinancia-vasara-gali-pristatyti-naujus-13-ir-15-coliu-istrizaines-macbook-air-modelius/spausdinti/

„Apple“ ateinančią vasarą gali pristatyti naujus 13 ir 15 colių įstrižainės „MacBook Air“ modelius

Publikuota: 2015-12-01 20:09
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Paulius Orinas
Aut. teisės: ©iTouch.lt
Inf. šaltinis: iTouch.lt

Kompanija „Apple“ kuria naujus nešiojamojo kompiuterio „MacBook Air“ modelius su 13 ir 15 colių įstrižainės ekranais, skelbia UDN.com.

Pranešama, kad naujieji „MacBook Air“ modeliai bus plonesni už šiuo metu esančius prekyboje, pasižymės kur kas geresnėmis techninėmis specifikacijomis, o numatoma jų pristatymo data yra ateinančią vasarą vyksianti konferencija „WWDC 2016“.

Kaip skelbia šaltiniai „Apple“ tiekimo grandyje, naujieji „MacBook Air“ modeliai šiuo metu vis dar yra kūrimo stadijoje. Anot šaltinių, vidiniai komponentai sulauks „visapusiško atnaujinimo“, tačiau kompiuterių išvaizda liks beveik nepakitusi.

Nešiojamieji kompiuteriai „MacBook Air“ nesulaukia ryškesnio atnaujinimo jau keletą metų iš eilės, spėjama, dėl būsimo atnaujinimo kitais metais. Jei „Apple“ išleis 13 ir 15 colių šio kompiuterio modelius, manoma, kompanija gali atsisakyti 11 colių „MacBook Air“ modelio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!