Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/52421/bmw-ketina-imtis-i5-projekto/spausdinti/

BMW ketina imtis „i5“ projekto

Publikuota: 2015-11-30 19:06
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Bavariškų automobilių gamintojas BMW savo arsenale turi du išties išskirtinius modelius – „i3“ bei „i8“. Pirmasis yra tikras miesto automobiliukas, derinantis savyje geriausias elektromobilio savybes ir nedidelių hečbekų komfortą. „i8“ tuo metu yra kone prilyginamas superautomobiliams.

Tačiau panašu, kad BMW netrukus praplės savo i modelių gamą.

Kaip rašo „Autocar“, BMW sprendimas, kokio tipo modelis bus pridėtas prie elektra varomų automobilių segmento, – baigiamosios stadijos. Apie tai pripažino Ianas Robertsonas, kompanijos valdybos narys, dirbantis pardavimų ir rinkodaros padalinyje.

BMW ketina imtis „i5“ projekto
Youtube.com kadras

Vokietijos automobilių gamintojas teigia, kad dabartiniu momentu yra svarstomi du elektromobilių variantai, kurie gali papildyti elektromobilių gamą. Naujasis modelis turėtų būti padabintas „i5“ ženkleliu ir iš esmės bus didesnis „i3“ modelio brolis.

I. Robertsonas pripažino, kad kompanijos vadovybės taip pat netenkina ir „i3“ modelio pardavimas. Tačiau tai labiau yra siejama su valdžios reglamentavimu, o ne industrializacijos ir gamybos klausimais. Nepaisant to, „BMW i3“ yra trečias pagal populiarumą elektromobilis pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!