Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/52386/lg-electronics-keicia-valdymo-struktura/spausdinti/

„LG Electronics“ keičia valdymo struktūrą

Publikuota: 2015-11-26 20:48
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) paskelbė keičianti valdymo struktūrą, kai kompanijos vadovavimą patiki trims patyrusiems kompanijos padalinių vadovams – jiems bus suteikiama daugiau sprendimų priėmimo laisvės ir atsakomybės. Taip siekiama sėkmingai prisitaikyti greitai besikeičiančioje verslo aplinkoje, patenkinti plataus vartotojų segmento poreikius.

LG vadovų trejetą sudarys „LG Home Appliances & Air Solutions“ prezidentas ir vykdomasis direktorius Jo Seong-jin, „LG Mobile Communications“ prezidentas ir vykdomasis direktorius Juno Cho ir „LG Electronics“ prezidentas ir finansų direktorius David Jung. Pastarasis taip pat eis finansų direktoriaus pareigas, bus atsakingas už pasaulinių pardavimų, rinkodaros, produktų kokybės valdymą. Dabartinis kompanijos vicepirmininkas ir vykdomasis direktorius Koo Bon-joon prisijungs prie motininės kompanijos „LG Corp“ vadovų komandos.

Nauja struktūra suteiks daugiau autonomijos ir keturiems LG padaliniams – „Home Entertainment“, „Mobile Communications“, „Home Appliance & Air Solution“ ir „Vehicle Components“. Jie galės greičiau reaguoti į rinkos pokyčius, vartotojų poreikius, verslo augimo galimybes. Be to, nauja valdymo struktūra padės sustiprinti LG pozicijas ne tik televizorių, mobiliųjų įrenginių ir buitinės technikos, bet ir sparčiai augančiose automobilių komponentų, energitikos, IT ir B2B (business to business) rinkose.

Keičiami ir pasaulinių padalinių bei „LG Energy Business Center“ vadovai. Pastaruoju paskirtas Lee Sang-bong, anksčiau ėjęs vadovaujančio viceprezidento pareigas. Europos padalinio „LG European“ vadovu paskirtas Wayne Park. Už 47 LG padalinių pardavimus ir rinkodarą bus atsakingas vadovaujantis kompanijos viceprezidentas Brian Na.

Nauja „LG Electronics“ valdymo struktūra įsigalios nuo 2016 m. pradžios.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!