Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5173/alna-business-solutions-pirmoji-rytu-europoje-turinti-naujaji-microsoft-statusa/spausdinti/

„Alna Business Solutions“ – pirmoji Rytų Europoje, turinti naująjį „Microsoft“ statusą

Publikuota: 2006-08-17 10:42
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Alna Business Solutions, UAB

Bendrovei „Alna Business Solutions“ suteiktas naujas „Microsoft Dynamics AX 4.0 Partner Launch Champion“ statusas. Naujoji verslo valdymo sistemos „Microsoft Dynamics AX 4.0“ versija Lietuvoje pasirodys šių metų pabaigoje. O minėtas statusas įrodo UAB „Alna Business Solutions“ kompetencijos ir žinių apie naująjį produktą pripažinimą. Bendrovės specialistai jau yra susipažinę su naująja verslo valdymo sistemos versija ir yra pasirengę teorines ir praktines žinias perteikti klientams. UAB „Alna Business Solutions“ yra pirmoji ir vienintelė visoje Rytų Europoje, turinti šį naująjį „Microsoft” įvertinimą.

„Daug investuodami į naujoves, norime klientams perteikti žinias apie naujausias „Microsoft Dynamics“ technologijas. Mes siekiame, kad tik pasirodžius verslo valdymo sistemos „Microsoft Dynamics AX 4.0“ versijai Lietuvoje, jau turėtume suformuotą ir pasirengusią specialistų komandą“ - teigia UAB „Alna Business Solutions“ direktorius Tomas Milaknis.

„Microsoft Dynamics AX 4.0 Partner Launch Champion“ - tai dar vienas svarbus šiais metais korporacijos „Microsoft“ suteiktas UAB „Alna Business Solutions“ kompetencijos įvertinimas. Birželio mėnesį bendrovei atnaujintas Auksinės Sertifikuotos „Microsoft“ partnerės (angl. Gold Certified Partner) statusas bei Microsoft verslo sprendimų (Microsoft Business Solutions) kompetencija. Bendrovei taip pat suteikta Verslo analizės sprendimų (Business Intelligence) kompetencija. Minėti įvertinimai – tai garantijos klientams, kad „Alna Business Solutions“ turi aukščiausią kvalifikaciją bei „Microsoft“ palaikymą, diegiant „Microsoft“ produktus.

„Alna Business Solutions“ – yra verslo procesų konsultacijas teikianti bei verslo valdymo sistemas diegianti kompanija. Šiuo metu „Alna Business Solutions“ įmonės veikia Baltijos šalyse ir Lenkijoje, jose dirba 120 aukštos kvalifikacijos specialistų. Bendrovė yra įgijusi didelės patirties daugiau nei 200 projektų, diegiant „Microsoft Dynamics“ (Navision, Axapta, CRM) sistemas. „Alna Business Solutions“ priklauso tarptautiniam „Partner Power International“ aljansui, turinčiam pasaulinių praktinių žinių įvairiose pramonės šakose, diegiant specializuotus verslo valdymo sprendimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!