Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/51182/jav-bendrove-revel-systems-pletrai-i-europos-rinka-pasirinko-lietuva/spausdinti/

JAV bendrovė „Revel Systems“ plėtrai į Europos rinką pasirinko Lietuvą

Publikuota: 2015-09-03 16:03
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Inovatyvių atsiskaitymo prekybos taškuose (POS) sistemų kūrėjas – JAV startuolis „Revel Systems“ – pradeda veiklą Lietuvoje. Iš čia įkurto padalinio „Revel Systems“ aptarnaus klientus Baltijos šalyse ir Lenkijoje, o vėliau sieks užkariauti Skandinavijos ir kitų Europos šalių rinkas.

JAV bendrovė „Revel Systems“ plėtrai į Europos rinką pasirinko Lietuvą

„Lietuvą pasirinkome savo vartais į verslo plėtrą Baltijos šalyse ir Europoje. Sieksime tapti pirmaujančia POS sistemų bendrove, kuriančia aukštą pridėtinę vertę savo klientams Europoje ir visame pasaulyje“, – artimiausių metų planais dalijasi vienas iš „Revel Systems“ įkūrėjų Christopher Ciabarra.

Su Lietuva „Revel Systems“ glaudūs ryšiai sieja nuo pat pirmųjų žingsnių – pirmasis JAV kompanijos programuotojas buvo lietuvis, o šiandien jis jau vadovauja šalyje dirbančiai IT inžinierių komandai.

Bendrovės „Revel Systems“ vadovas Baltijos šalims Tadas Vizgirda sako, kad viena iš priežasčių, kodėl JAV bendrovė pasirinko Lietuvą savo plėtrai į Europą ir visą pasaulį, buvo ta, kad amerikiečiai mūsų šalyje atrado daug talentingų ir patyrusių specialistų, gerai išmanančių visus technologinius ir inžinerinius procesus.

„Lietuva gali didžiuotis savo talentais, kurių dėka šalis tampa patraukli užsienio investuotojams. Ši tendencija tampa nauju iššūkiu ir paskata būsimiems specialistams rinktis darbo vietą Lietuvoje, o ne emigruoti į užsienį“, – teigia T. Vizgirda.

Planuojama, kad per ateinančius metus įmonės darbuotojų skaičius Lietuvoje pasieks 150. Šiuo metu „Revel Systems“ padalinuose Europoje ir JAV dirba apie 400 darbuotojų.

„Revel Systems“ siūlo unikalų produktą – analogų Lietuvoje neturinčią debesų kompiuterijos sprendimais paremtą atsiskaitymo prekybos taškuose programinę įrangą. Ji komplektuojama kartu su „iPad“ planšetiniais kompiuteriais, grynųjų pinigų kasa, brūkšninių kodų skaitytuvu, atsiskaitymo čekių spausdintuvu ir kita įranga, kurios pageidauja klientai.

Šis JAV bendrovės sukurtas sprendimas skirtas restoranams, kavinėms, kioskams, įvairaus pobūdžio didmeninei ir mažmeninei prekybai. Sistema išsiskiria tuo, kad užtikrina ne tik įprastus atsiskaitymus, bet ir atlieka analitines funkcijas, tokias kaip apskaitos operacijos, automatinis finansinių ataskaitų formavimas ir darbuotojų efektyvumo analizė.

Šiuo metu kompanijos pasiūlytas sprendimas naudojamas daugiau kaip 10 tūkst. atsiskaitymo vietų visame pasaulyje. Planuojama, kad jų skaičius per šiuos metus išaugs tris kartus. „Revel Systems“ sistema naudojasi tokios kompanijos kaip „Illy“, „Dairy Queen”, „Goodwill“ ir daugybė kitų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!