Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/51149/papildytas-naujos-elfa-distrelec-el-parduotuves-lietuvoje-ir-paskirstymo-sandelio-asortimentas/spausdinti/

Papildytas naujos „Elfa Distrelec“ el. parduotuvės Lietuvoje ir paskirstymo sandėlio asortimentas

Publikuota: 2015-09-02 09:03
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Siekdama užtikrinti dar geresnį klientų aptarnavimą ne tik Lietuvoje, bet ir kitose devyniose Europos valstybėse, elektronikos platintoja „Distrelec Group“ Hertogenbo mieste, Nyderlanduose, atidarė naują centrinį paskirstymo sandėlį.

Papildytas naujos „Elfa Distrelec“ el. parduotuvės Lietuvoje ir paskirstymo sandėlio asortimentas

Centrinis paskirstymo sandėlis padės įgyvendinti vieną pagrindinių „Elfa Distrelec“ tikslų – pasiūlyti ir kaip galima greičiau bei geriau pristatyti klientams daugiau produktų. Prekių kiekis šiame paskirstymo sandėlyje išaugo 70 procentų, o produkcijos asortimentas buvo papildytas 50 tūkst. naujų produktų. Prekes galima greitai ir lengvai užsisakyti atnaujintoje bei patobulintoje el. parduotuvėje. Joje siūlomos plačios katalogo naršymo galimybės bei patogus techninių ir buities prekių paieškos rezultatų išdėstymas. Įvairios paieškos rezultatų ir kategorijų filtravimo galimybės daug lengviau padeda rasti tinkamą produktą.

„Elfa Distrelec“ el. parduotuvė Lietuvoje buvo visiškai atnaujinta ir nuo šiol ji siūlo geresnes paslaugas bei platesnį prekių asortimentą nei anksčiau. Įvairios kategorijų ir paieškos rezultatų filtravimo galimybės (paieška pagal tam tikrus kriterijus) bei galimybė lyginti kelis produktus leidžia sprendimus priimti daug lengviau nei anksčiau. Kilus klausimams klientai nemokamai konsultuojami realiu laiku. Naujos ir optimizuotos elektroninės parduotuvės funkcijos užtikrina geresnę pirkimo patirtį. Tikimasi, kad šios investicijos padidins klientų pasitenkinimą.

Pusiau automatizuotame „Elfa Distrelec“ centriniame paskirstymo sandėlyje produktai, kurie buvo užsakyti atnaujintoje el. parduotuvėje, paimami iš lentynų. Kasdien laiku išsiunčiama iki 18 tūkst. užsakymų. Be to, užsakymai išsiunčiami tą pačią dieną. Centrinis paskirstymo sandėlis savo dydžiu prilygsta trims futbolo aikštėms, todėl „Elfa Distrelec“ nuolat papildo katalogą naujais produktais.

„Klientų aptarnavimas, spartus ir patikimas jų poreikių tenkinimas, platesnis produktų pasirinkimas – tai mūsų verslo pagrindas. Naujajame internetiniame kataloge lengva naršyti, klientams yra sudaryta galimybė atlikti įvairias paieškas“, – sakė „Distrelec Group“ vadovas Neilas Harrisonas. – „Klientai gali naudotis įvairiais informacijos filtravimo įrankiais, taip pat įdiegta galimybė palyginti produktus. Klientams teikiama pagalba realiu laiku ir padedama jiems apsispręsti, kurį produktą pasirinkti“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!