Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/51078/teo-didina-salonu-skaiciu-ir-kuria-atskira-erdve-verslo-klientams/spausdinti/

„Teo“ didina salonų skaičių ir kuria atskirą erdvę verslo klientams

Publikuota: 2015-08-27 13:12
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

IT ir telekomunikacijų bendrovė „Teo“ didina naujų salonų skaičių visoje Lietuvoje ir Vilniuje šiandien atidaro antrą „Išmaniųjų namų su „Teo“ atstovybę. PC „Ozas“ įsikūrusioje klientų aptarnavimo erdvėje pirmą kartą bus demonstruojami ir verslui skirti išmanūs klientų srautų analizės, tarptautinių pokalbių ir vaizdo stebėjimo sprendimai.

Metų pradžioje visoje šalyje pradėtą „Teo“ klientų aptarnavimo salonų plėtros estafetę vėl perima Vilnius. Naujas „Išmaniųjų namų su Teo“ salonas PC „Ozas“ turės ir atskirą erdvę verslo klientams. Šiame salone bus demonstruojami populiariausi „Teo“ siūlomi verslo efektyvumo didinimo ir sąnaudų mažinimo sprendimai. Įmonės galės susipažinti kaip kokią naudą teikia vaizdo stebėjimas ir analizė, gyvai pamatyti pasaulinės sėkmės sulaukusio lietuvių startuolio „SEMS Technologies“ klientų srautų skaičiavimo ir prognozės sistemą, išbandyti tarptautinių verslo skambučių programėlės „Glober“ privalumus.

„Nauja salonų koncepcija siekiant būti arčiau klientų pasiteisino su privačiais vartotojais. Rekordiškai augantis klientų pasitenkinimas „Teo“ paslaugų ir aptarnavimo kokybe, didėjantys išmaniosios televizijos ir įrangos pardavimai patvirtina, kad pateisiname jų lūkesčius šiuolaikinėmis technologijomis naudotis paprastai, aiškiai ir lanksčiai. To paties siekiame ir su verslo klientais pristatydami inovatyvių sprendimų naudą įmonėms“, – sako Aleksandras Samuchovas, „Teo“ verslo klientų padalinio vadovas.

Naujajame „Išmaniųjų namų su Teo“ salone Vilniuje privačių klientų lauks didžiausias išmanios namų įrangos ir televizorių pasirinkimas, kuri buvo atrinkta „Teo“ specialistų. Ją visi norintys galės išbandyti patogiai kaip namuose sėdėdami ant sofos. Atidarymo dieną, ketvirtadienį, salono lankytojai galės išmėginti jėgas ir „Sphero“ robotukų lenktynėse.

PC „Ozas“ įsikūrusi „Teo“ privačių ir verslo klientų erdvė yra devintasis šiemet Lietuvoje atidarytas naujas salonas. Užsukti į išmanius „Teo“ namus dabar jau gali PC „Akropolis“ lankytojai Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, vilniečiai – „Panoramoje“ ir „Oze“, pirmą kartą „Teo“ skyriai atsidarė Šilutėje, Elektrėnuose, ir Telšiuose. Netrukus dar vienas „Teo“ salonas atsidarys Šiauliuose, o metų pabaigoje – Kėdainiuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!