Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/50990/western-union-elektroniniu-paslaugu-zemelapyje-ir-lietuva/spausdinti/

„Western Union“ elektroninių paslaugų žemėlapyje – ir Lietuva

Publikuota: 2015-08-20 15:02
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Globali piniginių perlaidų lyderė „Western Union“ paskelbė Lietuvos rinkoje pristatanti naują paslaugą – pinigines perlaidas internetine svetaine www.wu.com/lt. Nuo šiol Lietuvos gyventojai galės siųsti pinigus į daugiau nei 200 šalių visame pasaulyje, spustelėję vos kelis kompiuterio klavišus. Iki šiol „Western Union“ paslaugomis mūsų šalyje buvo galima naudotis tik partnerių padaliniuose.

„Plėtra Lietuvoje, buvo natūralus verslo etapas. Lietuvoje gyventojams jau įprasta naudotis elektronine bankininkyste. Tikimės, kad „Western Union“ paslaugos suteiktų galimybių Lietuvos gyventojams dar patogiau ir efektyviau valdyti savo finansus ir siekti finansinė gerovės sau bei savo artimiesiems Lietuvoje ir svetur“, – teigia „Western Union“ Lietuvoje vadovė Kendra Ricenbaw. Rugpjūčio mėnesį „Western Union“ transakcijų paslaugas per www.wu.com platformą pristatė Lietuvoje ir dar keturiose valstybėse – Čekijoje, Vengrijoje, Maltoje, Slovakijoje.

Talentinga komanda ir puikūs darbo rezultatai paskatino „Western Union“ vadovus skirti dar daugiau verslo paslaugų kūrimo, diegimo ir vystymo funkcijų skaitmeninėje erdvėje Lietuvoje įsikūrusiam plėtros padaliniui. Mūsų komanda Lietuvoje tiesiogiai atsakinga už tam tikrų „Western Union“ verslo vystymo bei pajamų tikslų įgyvendinimą. Tai – didžiulis laimėjimas ir įvertinimas mums kaip centrui bei mūsų darbuotojams“, – sako „Western Union“ Lietuvoje Elektroninių kanalų plėtros departamento direktorė Kristina Šukytė.

„Western Union“ komanda Lietuvoje vykdo ne tik skaitmeninių transakcijų, tačiau ir duomenų analizės, administravimo, kainodaros bei rinkodaros, rinkotyros, dizaino ir kitas funkcijas visose rinkose, kuriose vykdoma plėtra.

Elektroninių produktų kokybės skyrius padeda užtikrinti elektroninėmis paslaugomis besinaudojančių klientų pasitenkinimą, seka vartotojų elgseną ir įpročius, remiantis šių tyrimų išvadomis, adaptuoja „Western Union“ paslaugas elektroninėje erdvėje.

Duomenų apdorojimo skyrius analizuoja klientų poreikius ir lūkesčius. Rinkodaros, turinio, produktų skyriaus specialistai užtikrina elektroninės „Western Union“ erdvės turinio ir vizualikos darną, komunikacinę vertę, estetiškumą ir atitikimą prekės ženklo reikalavimams taip pat diegia ir koordinuoja rinkodaros akcijas.

Skaitmeninių kanalų skyrius pradėjo veiklą „Western Union“ Lietuvoje 2012 m. spalio mėnesį. Tuomet skyriuje dirbo vos 2 specialistai, jiems buvo patikėta viena funkcija. Šiuo metu Elektroninių kanalų skyriuje dirba beveik 130 darbuotojų, kurie valdo 10 globalios reikšmės kompanijos funkcijų. Www.wu.com veikia 29 šalyse visame pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!