Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/50800/eset-pradejo-bendradarbiavima-su-microsoft/spausdinti/

ESET pradėjo bendradarbiavimą su „Microsoft“

Publikuota: 2015-08-04 16:06
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Daugiau nei du dešimtmečius lyderiaujantys IT saugumo sprendimų kūrėjai ESET praneša apie pradėtą bendradarbiavimą su „Microsoft“. Naujos kartos ESET serverių apsauga „ESET File Security“ tapo debesų kompiuterijos platformos dalimi – su nuo šiol siūlomu „Microsoft Azure“ virtualių mašinų įskiepiu.

Verslo vartotojai jau gali išbandyti patikimo ir pripažinto IT saugumo sprendimo pranašumus „Microsoft“ debesų kompiuterijos platformoje. „Microsoft Azure“ įskiepis „ESET File Security“ pirmiausia bus pasiekiamas Vakarų Europoje, vėliau – ir Azijos regionuose.

„Kartu su esamais IT saugumo pajėgumais, įdiegtais „Azure“ platformoje, „Microsoft“ vartotojams suteikia galimybę rinktis papildomus sprendimus prieš kenkėjiškas programas. Taip vartotojai turi galimybę apsaugoti savo sistemas pagal savo poreikius, o ESET – dar kartą pademonstruoti sprendimų patikimumą“, – sako ESET sprendimus platinančios įmonės „Baltimax“ produktų vadovas Deividas Švėgžda.

Pasak vyresniojo ESET produktų vadovo Peter Vrana, galima teigti, kad „ESET File Security“ suteikia aukščiausio lygio apsaugą virtualiems serveriams. „Mūsų pripažintas ESET NOD32® skenavimo mechanizmas, itin greitas aptikimo greitis, sklandus veikimas bei stabilumas yra idealus sprendimas virtualioms aplinkoms“, – teigia ESET specialistas.

„Azure“ yra „Microsoft“ debesų kompiuterijos platforma, kuri siūlo integruotą ir nuolat augantį paslaugų kiekį – analitikos įrankius, skaičiavimus, duomenų bazes, tinklą, sandėliavimą, internetą – viskas tam, kad vartotojai galėtų greičiau, patogiau valdyti savo IT infrastruktūrą ir sutaupytų lėšų.

„ESET mūsų vartotojams suteikia puikų apsaugos sprendimą, kuris itin tinka dirbti su „Azure“, – sako „Microsoft Azure“ vyresnysis produktų pardavimų direktorius Nicole Herskowitz. – Džiaugiamės galėdami pasiūlyti „ESET File Security“ įskiepį „Azure“ platformoje.“

„ESET File Security“ išsamiai ir visapusiškai registruoja svarbiausius saugumo trikdžius, pateikia informaciją apie apsaugos būklę ir sistemos pranešimus, o vidinis klasterių palaikymas leidžia IT administratoriams automatiškai atkartoti saugumo nustatymus į kitas klasteryje veikiančias virtualias mašinas. Svarbu pabrėžti, kad serverių apsaugą „ESET File Security“ galima pilnavertiškai valdyti per žiniatinklio konsolę, naudojantis „ESET Remote Administrator 6“ įrankiu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!