Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5074/blue-bridge-sprendima-microsoft-pripazino-geriausiu/spausdinti/

„Blue Bridge” sprendimą „Microsoft“ pripažino geriausiu

Publikuota: 2006-08-07 16:05
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Blue Bridge, UAB

Informacinių technologijų kompanijos „Microsoft“ paskelbtame technologinių sprendimų konkurse laimėjo bendrovės „Blue Bridge“ sukurtas produktas. Mobiliems vadybininkams skirta sistema aplenkė kitų didžiųjų Lietuvos IT kompanijų pristatytus sprendimus ir buvo pripažinta geriausia.

„Microsoft“ konkurso tikslas buvo paskatinti rinkoje naujų idėjų atsiradimą, kurios suteiktų galimybę vartotojams efektyviau išnaudoti informacines technologijas: „Bazinės priemonės darbui su informacija elektroninėje erdvėje jau sukurtos. Todėl naujas IT kompanijų siekis yra pasirūpinti, kad jos būtų taikomos kuo našiau, didintų darbuotojų produktyvumą, pasiūlytų funkcijas, pritaikytas įvairioms verslo sritims“, - sako „Microsoft Lietuva“ partnerių techninės parengties vadovas Valerijus Ovsianikas.

Tarp „Microsoft“ konkursui savo sprendimus pateikusių įmonių buvo didžiosios šalies IT kompanijos. Geriausia pripažinta „Blue Bridge“ sistema „m-partner“, kuri suteikia galimybę vadybininkams su nešiojamais kompiuteriais ar portatyviniais įrenginiais (sumaniais telefonais, delniniais kompiuteriais) keistis informacija su centrine duomenų baze, įmonės apskaitos ir valdymo sistema.

„Sprendimą „m-partner“ naudoja prekybos vadybininkai, kuriems tenka rinkti informaciją iš klientų, partnerių bei prekybos taškų ir svarbu ją kuo sparčiau perduoti į biurą. Sistema leidžia tai padaryti akimirksniu iš bet kurios Lietuvos vietos. Be to, jos pagalba savo nurodymus „realiu laiku“ vadybininkams gali perduoti ir jų vadovai“, - geriausiu pripažinto sprendimo veikimą aiškina Vykintas Arlauskas, „Blue Bridge“ integruotų IT ir verslo sprendimų skyriaus vadovas.

Konkurse nugalėjusi bendrovė „Blue Bridge“ apdovanota daugiau nei 14 tūkst. litų piniginiu fondu. Jis galės būti naudojamas tolimesniam sprendimo tobulinimui arba jo reklaminei kampanijai.

„Blue Bridge“ veiklą pradėjo 1993 metais. Į didžiausių Lietuvos IT kompanijų penketuką patenkanti bendrovė kuria ir diegia IT sprendimus, teikia įvairias IT paslaugas, užsiima techninės bei programinės įrangos prekyba.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!