Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/5066/uab-interaktyviosios-komunikacijos-sprendimai-pakeite-pavadinima-i-uab-iks/spausdinti/

UAB „Interaktyviosios komunikacijos sprendimai“ pakeitė pavadinimą į UAB IKS

Publikuota: 2006-08-04 14:11
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: IKS, UAB

Nuo rugpjūčio mėnesio UAB „Interaktyviosios komunikacijos sprendimai“, vadinęsi IKS, oficialiai įmonės pavadinimą pakeitė į UAB IKS.

Įmonės pavadinimas pakeistas dėl IKS plėtros į užsienio šalis, bei palengvėjus galimybėms užsiregistruoti tokį neįprastą pavadinimą.

Jau birželio mėnesį, IKS sukūrus eksperimentinę ANONSAS.LT dalį apie Ryga, prasidėjo aktyvūs ir sėkmingi pardavimai Latvijoje. Dėl šių priežasčių IKS perdaro savo valdomus portalus į latviškas versijas, artimiausiu metu planuojama paleisti statybinę ASA ir laisvalaikio ANONSAS versijas Latvijoje.

IKS yra vienas iš didžiausių internetinės ir televizinės reklamos pardavėjų. Kompanija valdo keturis interneto leidinius: ASA.LT (VISKAS.LT), ANONSAS.LT, AUTOREVIU.LT, LITHUANIAGUIDE.INFO, bei atstovauja televizijos kanalą "Pirmasis Baltijos kanalas".

2005 metais IKS valdomi internetiniai projektai surinko apie 15 procentų interneto reklamos rinkos pinigų. Tokios pat rinkos dalies tikimasi Latvijoje, palaipsniui užsiauginant rinkos dalį per penkerius metus. Tuo pačiu IKS numato plėtrą į kitas šalis kurdama interneto leidinių versijas anglų, rusų, lenkų, vokiečių kalbomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!