Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/50415/kintant-klientu-iprociams-itin-dideli-interneto-kompiuteryje-planai-is-omnitel/spausdinti/

Kintant klientų įpročiams – itin dideli interneto kompiuteryje planai iš „Omnitel“

Publikuota: 2015-07-02 11:16
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Per pastaruosius dvejus metus interneto duomenų suvartojimas kompiuteryje tarp „Omnitel“ klientų išaugo perpus, o mokėjimo planus su daug duomenų besirenkančių klientų padaugėjo net 70 proc. Jiems „Omnitel“ pristato atitikmens rinkoje neturinčius planus su 64 GB bei 128 GB mobiliųjų duomenų.

„Pastebime, kad sparčiai stiprėja poreikis planams su itin dideliais duomenų kiekiais. Vis daugiau klientų teigia, kad jiems reikia 32 GB, 64 GB ar netgi daugiau duomenų. Jų iš esmės netenkina rinkoje vyraujanti planų pasiūla, kai naršymo greitis smarkiai apribojamas pasiekus vos 15 GB ar 30 GB“, – sako „Omnitel“ Verslo vystymo skyriaus privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius.

Kintant klientų įpročiams – itin dideli interneto kompiuteryje planai iš „Omnitel“

Pasak jo, itin daug duomenų vartojančiu klientu laikomas per 30 GB sunaudojantis vartotojas. Tokių klientų pastaraisiais metais padaugėjo 70 proc., sunaudojančių 15 GB – 50 proc.

„Dar ne taip seniai planai su 15 GB ar net 30 GB buvo laikomi labai dideliais. O šiuo metu sparčiai formuojasi naujas klientų segmentas, tokį duomenų kiekį laikantis vidutiniu. Jam nepriimtinas greičio ribojimas pasiekus šį limitą. Tokiems klientams siūlome ne tik kur kas didesnius planus, bet ir papildomą naudą – internete naršant naktį, duomenys neskaičiuojami visiems, turintiems 8 GB ir didesnius planus“, – teigia P. Dapkevičius. Remiantis paskutine Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) ataskaita, „Omnitel“ internetu kompiuteryje naudojasi daugiausiai – net 56,4 proc. visų plačiajuosčio interneto, teikiamo viešaisiais judriojo ryšio tinklais, naudotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!