Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/50149/htc-vadove-atsiprase-kompanijos-akcininku/spausdinti/

HTC vadovė atsiprašė kompanijos akcininkų

Publikuota: 2015-06-10 11:08
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanijos HTC prezidentė Cher Wang atsiprašė visų akcininkų už tai, kad jau keletą ketvirčių iš eilės kompanija demonstruoja prastus finansinius rodiklius. Apie tai praneša puslapis „TaipeiTimes“.

Cher Wang teigimu, visa tai lėmė neefektyvi administracinė veikla ir ypatingai konservatyvi marketingo strategija, kai mobilių įrenginių rinkoje stebima ypač aštri konkurencija.

Reikia pridurti, kad po HTC vadovės pasisakymų kompanijos akcijų kaina krito iki 12 metų minimumo – 98 Taivano dolerių. Reikia pridurti, daugiausia HTC akcijos kainavo 2011 m. balandžio 1 d. – 1300 Taivano dolerių.

HTC vadovė atsiprašė kompanijos akcininkų

HTC jau turi planą, kaip įveikti krizę. Spalio mėnesį kompanija ruošia „revoliucinį produktą“, tuo tarpu kitame išmaniajame telefone – flagmane, kuris bus išleistas 2016 m., pamatysime nemažai inovacijų ir dizaino pokyčių, kadangi dabartinis flagmanas – „One M9“ – sulaukė galybės kritikos dėl tiek dėl išvaizdos, tiek dėl techninių charakteristikų.

Taip pat HTC, anot jos vadovės, planuoja padidinti išmaniųjų telefonų asortimentą ir sumažinti gamybos sąnaudos, optimizuojant gamybos kaštus bei komponentų tiekimą. Buvo pridurta, kad kai kuriuos užsakymus įgyvendins kitos firmos, t. y. HTC pati gamins ne viską.

Moksliniams tyrimams ir plėtrai HTC skirs 4 % daugiau, tuo tarpu marketingui per metus išlaidos buvo sumažintos 19,26 %. Galiausiai reklaminiu veidu taps populiari Taivano roko grupė „Mayday“, o sutartis su „Geležinio žmogaus“ vaidmenį atlikusiu Holivudo aktoriumi – Robert Downey Jr – nebus pasirašyta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!