Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/50126/spotify-vadovas-i-apple-music-pasirodyma-atsake-dviem-zodziais/spausdinti/

„Spotify“ vadovas į „Apple Music“ pasirodymą atsakė dviem žodžiais

Publikuota: 2015-06-09 14:47
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Paulius Orinas
Aut. teisės: ©iTouch.lt
Inf. šaltinis: iTouch.lt

Vienos populiariausių muzikos transliavimo internetu paslaugos „Spotify“ vadovas Danielis Ekas, regis, nėra taip sužavėtas naująja „Apple“ alternatyva „Apple Music“ kaip daugelis kitų.

Tiesioginio savo valdomos kompanijos konkurento pasirodymą pirmadienio vakarą D. Ekas socialiniame tinkle „Twitter“ apibūdino dviem žodžiais: „Oh ok.“ (angl. – Oi, gerai.).

Ir nors jis jau spėjo šią žinutę pašalinti iš savo paskyros, internautai spėjo užfiksuoti šią trumpą, tačiau daug minčių keliančią žinutę.

Dar pirmadienio vakaro „Apple“ pristatymo metu „Spotify“ vadovas tame pačiame „Twitter“ buvo pasidalinęs kito vartotojo žinute, kuri kritikavo naująją „iOS 9“ naujienų programėlę.

„Apple Music“ yra nauja „iOS“ įrenginių programėlė, kuri kartu sujungia iki tol buvusias muzikos ir „iTunes“ programėles. „Apple Music“ viešai taps prieinama birželio 30 dieną daugiau kaip 100 šalių. Paslauga veiks ne tik „Apple“ – „Mac“, „iPhone“, „iPad“, „iPod touch“ ir „Apple TV“ –, bet ir „Android“ ir „Windows“ įrenginiuose.

„Apple Music“ siūlys vartotojams ne tik dešimtis milijonų muzikos kūrinių, išmanių grojaraščių ir išskirtinio turinio tiesiai iš muzikos kūrėjų, bet ir kiaurą parą grosiančią radijo stotį „Beats 1“, kuriai vadovaus buvęs „BBC Radio One“ didžėjus Zane’as Lowe’as.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!