Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/49921/htc-savo-telefonuose-prades-naudoti-amoled-ekranus/spausdinti/

HTC savo telefonuose pradės naudoti AMOLED ekranus

Publikuota: 2015-05-22 16:19
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Taivaniečių puslapis „DigiTimes“ pranešė, kad kinų kompanija „Everdisplay“ pradės tiekti AMOLED ekranus išmaniųjų telefonų gamintojui HTC.

Šaltinių teigimų, HTC išmanieji telefonai su AMOLED ekranais prekyboje turėtų pasirodyti jau šių metų antroje pusėje. Apie konkrečius telefonų modelius šaltinis neužsimena.

Anksčiau „Everdisplay“ savo produkciją tiekdavo mažiau žinomiems gamintojams, tačiau šiuo metu tarp jo užsakovų galima rasti tokius garsius vardus, kaip HTC ir „Huawei“.

HTC savo telefonuose pradės naudoti AMOLED ekranus

Tiesa, tiek kompanija HTC, tiek ir „Huawei“ oficialiai atsisakė pakomentuoti gandus apie tai, jog naudoja „Everdisplay“ produkciją.

Kompanijai HTC, norint išlaikyti konkurencinį pranašumą, būtina vartotojams pasiūlyti pažangiausius ekranus turinčius mobilius įrenginius. Antra vertus, finansinė padėtis neleidžia taivaniečių gamintojui pirkti AMOLED ekranų iš LG ir „Samsung“, kurių matricos sąlyginai yra gana brangios.

Kompanija „Everdisplay“ serijinę AMOLED ekranų gamybą pradėjo dar 2014 m. IV ketvirtyje, tam pasitelkta 4.5G gamykla. Šio gamintojo partneriai paprastai patraukiami nedidele ekranų, naudojamų išmaniuosiuose telefonuose, kaina.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!