Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/49905/msi-neigia-parduosianti-zaidimu-nesiojamu-kompiuteriu-versla/spausdinti/

MSI neigia parduosianti žaidimų nešiojamų kompiuterių verslą

Publikuota: 2015-05-21 19:17
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanija MSI oficialiai pareiškė, kad neturi jokių planų parduoti savo žaidimų nešiojamų kompiuterių verslą, kaip tai paskutiniu metu pradėjo teigti įvairios žiniasklaidos priemonės.

Praėjusios savaitės pabaigoje pasirodė gandai, kad kinų kompanija „Lenovo“ ketina įsigyti MSI nešiojamų kompiuterių gamybos padalinį.

Analitikai tikino, kad taip „Lenovo“ siekia sustiprinti savo pozicijas žaidimams tinkamų mobilių kompiuterių segmente, tuo tarpu MSI įsigijimas jai leistų tai padaryti labai greitai ir efektyviai.

MSI neigia parduosianti žaidimų nešiojamų kompiuterių verslą

Savo ruožtu, kompanija MSI, pardavusi nešiojamų kompiuterių padalinį, galėtų susikoncentruoti ties motininių plokščių, grafinių adapterių ir serverių gamyba.

MSI prezidentas Andy Tungas patikino, kad kompanija neveda jokių derybų su „Lenovo“, o kartu pareiškė, kad ieškoma tokių gandų skleidėjų, prieš kuriuos gali būti imtasi teisinių veiksmų.

„Lenovo“ oficialūs atstovai taip pat kategoriškai atsisakė ką nors komentuoti šia tema, teigdami, kad gandų nekomentuoja.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!