Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/49584/ism-ir-teo-parenge-pirmaja-praktinio-mokymo-programa-vadovams/spausdinti/

ISM ir „Teo“ parengė pirmąją praktinio mokymo programą vadovams

Publikuota: 2015-04-28 11:20
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas kartu su IT ir telekomunikacijų bendrove „Teo“ parengė dviejų dienų trukmės praktinių mokymų programą vadovams. Tai – pirmas toks mokslo ir verslo bendrovių bendradarbiavimo projektas. Mokymuose dalyvausiantys įmonių vadovai išgirs ne vien teoriją, bet ir praktinius patarimus verslo strategijos, IT potencialo išnaudojimo, rizikos valdymo ir talentų ugdymo temomis.

Speciali ISM ir „Teo“ programa buvo parengta atsižvelgiant į vadovų poreikius ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, bet ir regionuose. Dviejų dienų trukmės sesijoje bus nagrinėjamos įmonių vadovams aktualios temos, pavyzdžiui: talentų išlaikymas įmonėje, darbuotojų motyvavimas, įmonės finansinės „sveikatos“ nustatymas, teisingos verslo strategijos sukūrimas, prasmingos investicijos į IT sritį bei rizikų suvaldymas.

Mokymuose vienu metu dalyvaus 50 Lietuvos įmonių vadovų iš skirtingų verslo sričių. Šiemet planuojama surengti 8 sesijas 400 „Teo“ verslo klientų.

„Pateikdami IT sprendimus verslui, su savo klientais dirbame kaip partneriai, todėl susipažįstame ir su kitomis jų verslo sritimis, žinome jų problemas. Todėl kartu su viena kompetentingiausių Lietuvoje vadovų tobulinimo institucijų norime pasidalinti verslo valdymo ir transformacijos patirtimi ir taip prisidėti prie savo partnerių verslo sėkmės. Siekiame būti atsakingo verslo pavyzdžiu ir paskatinti atsakingo verslo plėtrą Lietuvoje“, – sako „Teo“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto vykdomasis direktorius Ivo Matser kalbėdamas apie parengtą programą vadovams teigė, jog ISM yra dinamiškas ir modernus tarptautinis vadybos ir ekonomikos universitetas ir tenkina ne tik individualius, bet ir verslo bei visuomenės nuolatinio mokymosi poreikius. „Džiaugiamės galėdami savo patirtimi ir žiniomis pasidalinti su kitais. Esame įsitikinę, jog mokslo ir verslo atstovų bendradarbiavimas, atsakingo ir tvaraus verslo iniciatyvos kuria išliekamąją vertę. Tokiomis iniciatyvomis organizacijos prisiima atsakomybę ne tik už savo veiklos sėkmę, bet ir už bendruomenių, regiono, o kai kuriais atvejais – visos šalies vystymą.“

Dėstytojai „Teo“ klientams pateiks lengvai ir greitai pritaikomų patarimų kaip kryptingai valdyti verslą, išnaudoti IT potencialą plėtrai, pristatys kokią įtaką sprendimams turi rizikos valdymas ir darbuotojų motyvavimas. Dviejų dienų sesijas ves Benas Adomavičius, ISM Strateginio valdymo modulio vadovas, Aleksej Kovaliov, buvęs „Teo“ Informacinių sistemų departamento vadovas, docentė dr. Zina Gaidienė, Valdymo apskaitos ir Finansų strategijos ir valdymo modulių vadovė bei ISM docentė dr. Raimonda Alonderienė, kuri pasakos apie žmogiškųjų išteklių valdymą. Pirmoji iš aštuonių 2015 metais vyksiančių sesijų ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, Vilniuje, startuoja balandžio 29 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!