Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/49561/googe-kuria-trecios-kartos-akinius-glass/spausdinti/

„Googe“ kuria trečios kartos akinius „Glass“

Publikuota: 2015-04-27 16:22
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Interneto giganto „Googe“ bandymai į pirmos kartos akinių „Google Glass“ testavimo procesą įtraukti ir visuomenę pasibaigė nemažą kritikos banga.

Vartotojų atmintyje „Google Glass Explorer“ versija tapo serijiniu produktu, tačiau šiam statusui jie nebuvo tokie tobuli, kaip norėta.

Naujos kartos akiniai, anot „Google“, turėjo būti patogūs ir „žmogiškesni“, tačiau kompanija atsisakė įvardinti terminus, kada ji žada grįžti į išmaniųjų akinių rinką

„Googe“ kuria trečios kartos akinius „Glass“

Leidinys „The Wall Street Journal“, remdamasis akinių ir jiems skirtų rėmelių gamintoju „Luxottica“, teigia, kad „Google“ ne tik dirba prie antros kartos „Glass“, tačiau pradėjo svarstyti trečios kartos akinių koncepciją.

Kompanijos „Luxottica“ ekspertai aktyviai bendradarbiauja su „Google“, kuriant antros kartos „Glass“, taigi ji ne iš gandų yra susižinusi su esama situacija.

Beje, reikėtų priminti, kad „Luxottica“ yra ir procesorių giganto „Intel“ partneris, tuo tarpu abiejų pusių bendradarbiavimo vaisius žadama pristatyti 2016 m. vasario–kovo mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!