Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/49224/canon-dvyliktus-metus-is-eiles-yra-skaitmeniniu-fotoaparatu-rinkos-lydere/spausdinti/

„Canon“ dvyliktus metus iš eilės yra skaitmeninių fotoaparatų rinkos lyderė

Publikuota: 2015-03-31 15:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Canon Inc.“ pagal gamybos mastą dvyliktus metus iš eilės pirmauja skaitmeninių fotoaparatų su keičiamaisiais objektyvais pasaulio rinkoje.

„Canon“ išsiveržė į priekį 2003 m., kai skaitmeniniai veidrodiniai fotoaparatai buvo rinkos naujiena, o ji kaip tik tuo metu išleido novatorišką fotoaparatą EOS 300D. EOS 300D tapo tikrų tikriausia naujove, nes vartotojams už konkurencingą kainą buvo pasiūlytas kompaktiškas, lengvas ir patrauklaus dizaino gaminys. Nuo tada „Canon“ nenustoja ieškoti naujovių ir kurti tokius gaminius, kaip profesionalams skirti EOS-1D serijos fotoaparatai bei EOS 5D serija. Kartu su pastarąja serija vartotojams buvo pristatytas viso kadro jutiklis su filmavimo funkcija.

2014 m. rugsėjo mėn., „Canon“ išleido fotoaparatą „EOS 7D Mark II“, skirtą pažengusiems fotografijos mėgėjams, kuris išsiskiria sparčiojo fotografavimo funkcija (10 kadrų per sekundę) bei puikia automatinio fokusavimo kokybe. 2015 m. vasario mėnesį „Canon“ fotoaparatų kolekcija buvo papildyta penkiais naujais modeliais. Tarp jų – EOS 5DS ir 5DS R, kurie pasižymi didžiausia vaizdo raiška tarp šiuo metu rinkoje esančių skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų su 35 mm viso kadro jutikliu. Taip pat, vasarį buvo pristatyti EOS 760D ir EOS 750D, du pradedantiesiems skirti skaitmeniniai veidrodiniai fotoaparatai. Bei EOS M3 – kompaktiškas skaitmeninis fotoaparatas.

„Canon“ neseniai šventė dar vieną svarbų įvykį – pagaminta jau 100 milijonų EF serijos keičiamųjų objektyvų, skirtų EOS fotoaparatams. Plačiame „Canon“ EF objektyvų asortimente šiuo metu siūlomi net 97 skirtingi objektyvai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!