Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/48946/lg-nori-tapti-treciu-pagal-dydi-ismaniuju-telefonu-gamintoju/spausdinti/

LG nori tapti trečiu pagal dydį išmaniųjų telefonų gamintoju

Publikuota: 2015-03-09 20:16
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Remiantis 2014 m. statistika, kompanija LG yra penkta pagal dydį pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintoja, tačiau šis statusas korėjiečių kompanijos netenkina, tikina leidinys „The Korea Herald“.

Šiemet LG ketina padidinti savo mobilių įrenginių pardavimus penktadaliu ir užimti trečią vietą pasauliniame išmaniųjų telefonų gamintojų reitinge.

Viena iš priemonių, kuri turėtų leisti pasiekti 20 % pardavimų augimą – tai serijos išmaniųjų telefonų pasirodymas, kurie priklausys aukščiausiai kainų kategorijai, negana to, jie bus viena laipteliu aukščiau už dabartinius G serijos flagmanus.

LG nori tapti trečiu pagal dydį išmaniųjų telefonų gamintoju

Pirmasis „Premium“ klasės naujokas turėtų pasirodyti šių metų antroje pusėje. Tiesa, jo ateitis nemažai priklausys nuo išmaniojo telefono LG G4 populiarumo, kurio pasirodymas laukiamas šių metų II ketvirtyje.

Nebrangūs L ir F „Series“ išmanieji telefonai nuo šiol bus žinomi kai keturių prekės ženklų savininkai – „Magna“, „Spirit“, „Leon“ ir „Joy“.

LG planuoja praplėsti ir dėvimos elektronikos produktų asortimentą. Visi korėjiečių kompanijos sprendimai turėtų lengvai integruotis į „Daiktų interneto“ ekosistemą. Neatmetama galimybė, kad LG pasinaudos „Samsung“ strategija ir aktyviau aprūpins savo buitinę techniką galimybę prisijungti prie interneto.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!