Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/48665/multikino-bilietus-platins-per-paysera/spausdinti/

„Multikino“ bilietus platins per „Paysera“

Publikuota: 2015-02-18 13:35
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kino centras „Multikino“ įsidiegė mokėjimų sistemos „Paysera“ įmokų surinkimo sprendimą ir visiems savo žiūrovams suteikė galimybę įsigyti bilietus į kiną internetu. Iki šiol tai galėjo padaryti tik „Swedbank“ internetinės bankininkystės naudotojai.

1600 vietų kino centre prieš populiarių filmų seansus neretai susidaro eilės. „Žmonės nemėgsta stovėti eilėse, net jei jos – vos iš kelių laukiančiųjų. Daug žiūrovų atvyksta į kino centrą likus kelioms minutėms iki filmo pradžios, taigi nerimauja, ar spės nusipirkti bilietą. Kartais būna ir taip, kad nepatenka į norimą seansą. Todėl manome, kad daugelis noriai pasinaudos galimybe įsigyti bilietus internetu. Be to, elektroniniu būdu įsigyti bilietą yra pigiau nei kasoje“, – sako Raimundas Bilinskas, „Multikino“ rinkodaros vadovas.

Įsigijus bilietą jį reikia atsispausdinti arba tiesiog išsisaugoti išmaniajame telefone SMS žinutę su elektroniniu bilietu.

„Kadangi „Paysera“ bendradarbiauja su visais pagrindiniais Baltijos šalių bankais, įsidiegus jos įmokų surinkimo sprendimą mums nebereikia su kiekvienu banku sudarinėti sutarčių ir atlikti integracijos, atsidarinėti sąskaitų. Taigi sutaupėme nemažai laiko ir savo klientams pasiūlėme jų labiausiai pamėgtus atsiskaitymo būdus“, – sprendimo privalumus vardija R. Bilinskas.

Šis mokėjimo sprendimas bus įdiegtas ir „Multikino“ kino teatre Latvijoje, Rygoje. Taigi netrukus kaimyninės šalies sostinėje viešintys lietuviai taip pat galės bilietus į kiną nusipirkti internetu.

„Paysera“ įmokų surinkimo sprendimas apima visus Lietuvoje populiariausius mokėjimo būdus: nuo visų pagrindinių Lietuvoje veikiančių bankų internetinės bankininkystės, mokėjimų „Visa“, „MasterCard“, „Maestro“ ir kitomis kortelėmis, SMS mokėjimų, atsiskaitymų iš „Paysera“ sąskaitos internetu ar elektronine pinigine – išmaniuoju telefonu skenuojant QR kodą.

Vilniuje, prekybos centre „Ozas“, esantis kino centras „Multikino“ priklauso antram pagal dydį Lenkijos kino centrų operatoriui „Multikino S.A.“, valdančiam 31 kino centrą 18 Lenkijos miestų, vieną Latvijoje, Rygoje, ir vieną Vilniuje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!