Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/47629/soundest-pradeda-veikla-lietuvoje/spausdinti/

„Soundest“ pradeda veiklą Lietuvoje

Publikuota: 2014-11-27 18:33
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuviškas el. pašto rinkodaros įrankis „Soundest“ lapkritį pradėjo bendradarbiavimą su didžiausia Lietuvos programavimo ir el. komercijos kompanija NFQ, per kurią įžengė į gimtąją rinką. Iki šiol „Soundest“ paslaugas teikė tik JAV, Jungtinės Karalystės ir kitų eksporto rinkų klientams.

„Soundest“ yra Lietuvoje nuo 2013 m. vidurio kuriamas el. pašto rinkodaros įrankis smulkiam ir vidutiniam verslui, leidžiantis į el. parduotuves sugrąžinti dalį pirkimo proceso neužbaigusių pirkėjų bei siūlantis kitų pardavimus didinančių funkcijų. Šiuo metu beveik pusę iš 4000 „Soundest“ klientų sudaro JAV e. parduotuvės, kiti naudotojai yra daugiausia iš Jungtinės Karalystės ir kitų Vakarų Europos šalių.

Rytis Laurinavičius, „Soundest“ direktorius ir vienas iš įkūrėjų, teigia, kad produktas buvo ir tebėra kuriamas eksporto rinkoms, tačiau jam jau turint solidžią naudotojų bazę ir sukaupus verslo patirties, atėjo tinkamas metas įžengti ir į gimtąją rinką.

„Lietuvos rinka nėra didelė, todėl pirmiausia pradėjome nuo eksporto. O daugėjant „Soundest“ vartotojų skaičiui užsienyje ir mums įgijus globalios patirties, nutarėme, kad produktą galime plėsti ir mažesnėse rinkose. Džiaugiamės partneriais gimtojoje Lietuvoje pasirinkę NFQ, nes ši kompanija yra sukūrusi didžiąją dalį sėkmingų Lietuvos el. komercijos projektų ir turi geriausią patirtį elektroniniuose versluose“, – komentuoja R. Laurinavičius.

„Soundest“ pradeda veiklą Lietuvoje

„Soundest“ paslaugomis – automatiniu prekių eksportu į naujienlaiškius, vartotojų filtravimo, „pamesto krepšelio“ grąžinimo, išsamios statistikos analizės ir kitais įrankiais – nuo šiol galės naudotis visi esami ir būsimi NFQ klientai. Bendrovės direktorius Paulius Insoda sako, kad pati NFQ bendradarbiauja su daugybe užsienio startuolių technologijų kūrimo klausimais, todėl partnerystė su lietuviškuoju „Soundest“ mūsų šalies el. komercijos sektoriuje ne tik dera prie NFQ verslo krypties, bet ir sukurs vertės kompanijos klientams Lietuvoje.

„Džiaugiamės matydami Lietuvoje sėkmingai kuriamą naujienlaiškių rinkodaros įrankį, kuris yra vienas nedaugelio pritaikytų el. komercijos bendrovėms ir kuris turi būtent joms reikalingų svarbių smulkmenų“, – teigia NFQ vadovas.

Artimiausiu metu „Soundest“ planuoja aktyvesnę plėtrą Pietų Amerikos rinkose. Šiuo metu bendrovėje dirba 8 darbuotojai. „Soundest“ yra finansuojama įkūrėjų lėšomis, prie kompanijos šiemet prisijungė ir vienas Lietuvos verslo angelas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!