Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/47612/paysera-isleis-savo-mokejimo-kortele/spausdinti/

„Paysera“ išleis savo mokėjimo kortelę

Publikuota: 2014-11-27 13:10
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Mokėjimų sistema „Paysera“ paskelbė, kad 2015 m. vasarį ketina išleisti savo mokėjimo kortelę. Jau greitai ją galės užsisakyti visi, turintys „Paysera“ sąskaitas.

„Sparčiai augant klientų skaičiui ir vis plačiau naudojant „Paysera“ sąskaitą, klientai prašė galimybės, be kitų mokėjimo būdų, atsiskaityti ir mokėjimo kortelėmis, – sako Kostas Noreika, bendrovės „EVP International“, plėtojančios mokėjimų sistemą „Paysera“, generalinis direktorius. – Manome, kad kortelės yra atgyvenęs mokėjimo būdas, tačiau taip greitai, kaip norėtume, negalime pakeisti atsiskaitymo įpročių visame pasaulyje, taigi nusprendėme išleisti savo mokėjimo kortelę, kad mūsų klientai galėtų ja atsiskaityti fizinėse vietose užsienyje. Ir toliau dėsime pastangas, kad mobiliųjų atsiskaitymo vietų būtų kuo daugiau.“

„Paysera“ išleis savo mokėjimo kortelę

„Paysera VISA“ kortele bus galima nemokamai atsiskaityti visur, kur priimamos VISA kortelės: fizinėse ir elektroninėse parduotuvėse, ją priims rezervuojant viešbučius, perkant lėktuvo bilietus ar nuomojantis automobilius. Nemokamas pinigų išėmimas iš bankomatų nėra numatytas.

Mokėjimo kortelė dar labiau išplės „Paysera“ paslaugų spektrą ir stipriai padidins vietų, kur galima atsiskaityti iš jos sąskaitos, skaičių.

Pasak K. Noreikos, kortelės išdavimo ir palaikymo mokesčiai, nors ir nedaug, bet bus mažesni nei vidutiniškai yra bankuose. „Šiais mokesčiais planuojame tik padengti savo tiesiogines su kortele susijusias išlaidas“, – teigia jis.

Iš kitų mokėjimo įstaigų „Paysera“ išsiskiria savo universalumu, teikiamų paslaugų spektru. „Paysera“ vartotojai gali atlikti vietinius ir tarptautinius pervedimus internetu už gavėjo šalyje taikomą vietinių pervedimų kainą, keisti valiutą itin palankiu kursu, pirkti internete bei žaibiškai atsiskaityti prekybos vietose mobiliąja „Paysera“ pinigine.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!