Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/47594/atsinaujinusioje-bites-svetaineje-daugiau-demesio-ismaniesiems-telefonams/spausdinti/

Atsinaujinusioje BITĖS svetainėje – daugiau dėmesio išmaniesiems telefonams

Publikuota: 2014-11-25 16:00
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo šiol „Bitė Lietuva“ klientai naujus mobiliuosius įrenginius galės išsirinkti greičiau ir paprasčiau. Atnaujintoje bendrovės svetainėje www.bite.lt daugiausia dėmesio skiriama išmaniesiems įrenginiams. Svetainė nuolat bus papildoma video apžvalgomis, o „Bitės“ ekspertai paprasta ir aiškia kalba pristatys kiekvieno telefono privalumus ir savybes. Atsinaujinusia svetaine bus labai patogu naudotis bet kuriame mobiliajame įrenginyje.

„Dauguma gyventojų beveik kasmet įsigyja naują telefoną, todėl labai svarbu kiekvienam vartotojui padėti pasirinkti geriausiai tinkantį išmanųjį. Rūpindamiesi savo klientais, siekiame išmaniojo telefono pasirinkimą padaryti maloniu ir paprastu, todėl atnaujintoje interneto svetainėje vis daugės „Bitės išmaniųjų mokyklos“ ekspertų paruoštų video apžvalgų, bus draugiškai pateiktos telefonų funkcijos ir aprašymai“, – pasakoja Pranas Kuisys, „Bitė Lietuva“ Rinkodaros direktorius.

Svetainės lankytojai matys populiariausių telefonų sąrašus, pagal pasirinktas savybes galės lengvai išsirinkti modelius, tinkamus darbui, žaidimams, laisvalaikiui ar kitoms kasdienėms situacijoms.

Naujoji svetainė sukurta taip, kad ja būtų vienodai patogu naudotis tiek įprastuose kompiuteriuose, tiek išmaniuosiuose telefonuose ar planšetėse. „Prieš metus dar kas dešimtas svetainės lankytojas apsilankydavo iš mobiliojo įrenginio, o šiuo metu taip elgiasi jau kas penktas. Stengiamės, kad visais išmaniųjų įrenginių modeliais besinaudojantys vartotojai naujosios svetainės privalumais galėtų naudotis kuo patogiau“, – sakė P. Kuisys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!