Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/47239/global-eagle-entertainment-ir-ses-pasirase-strategines-partnerystes-sutarti/spausdinti/

„Global Eagle Entertainment“ ir „SES“ pasirašė strateginės partnerystės sutartį

Publikuota: 2014-11-01 12:13
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Global Eagle Entertainment Inc.“, pasaulyje pirmaujantis turinio, ryšio ir skaitmeninės terpės sprendimų tiekėjas aviakompanijoms, ir palydovų operatorius „SES“ paskelbė apie novatorišką sutartį, pagal kurią „SES“ teiks „GEE“ palydovo Ku- diapazono pralaidumą „GEE“ ryšio sistemai skrydžio metu. Viena iš ilgalaikės sutarties dalių – „GEE“ ir „SES“ dirbs kartu, kad visame pasaulyje aviakompanijoms galėtų pateikti ryšio sprendimus skrydžio metu.

„GEE“ siūlys aviakompanijoms globalinės apimties ryšį naudojant „SES“ pasaulinį palydovų tinklą. Tokiu būdu „GEE“ labai išplės savo pajėgumus ir paslaugas. Sutartis apima prieigą prie esamo „SES“ tinklo, taip pat prie artimiausio didelio našumo palydovo (HTS) šviesa pagrįstų sistemų, teikiančių gerokai padidintą pralaidumo greitį. Ši partnerystė sustiprina „GEE“, kaip skrydžio pramogų ir ryšio rinkos lyderio, poziciją. „GEE“ teikia savo aviakompanijų klientams novatoriško turinio, ryšio ir skaitmeninės žiniasklaidos sprendimus, kurie padeda išlaikyti keleivių lojalumą ir sudaro sąlygas naujoms papildomų pajamų galimybėms.

Pagal šią sutartį „SES“ palydovai teiks „GEE“ Ku-diapazono galimybes, taip bus sustiprinamas „GEE“ pasaulinio mobiliojo ryšio ir „SES“ palydovų derinys, kartu su pasirinktomis teleportacijos paslaugomis. Šiandien, kai jau yra daugiau nei 50 palydovų ir dar 5 kuriami, „SES“ gali pagelbėti „GEE“ klientams ir jų keleiviams teikdama stiprų ryšį vykdant dauguma oro maršrutų visame pasaulyje.

„Pasirašydama šią sutartį, „SES“ prisideda prie didžiulio „GEE“ žingsnio į priekį. Bendradarbiaudama su „SES“, „GEE“ savo klientams galės pasiūlyti pasaulinio ryšio aprėptį, įskaitant ir naujos kartos didelio našumo palydovines sistemas“, – kalbėjo Dave Davis, „GEE“ vyriausias vykdantysis direktorius.

„SES“ džiaugiasi dabar ir ateityje galėdami savo patirtimi ir lėšomis paremti „GEE“ ryšio sistemas skrydžio metu“, – tvirtino Ferdinand Kayser, „SES“ komercijos direktorius. „Aviacijos mobilumo sektorius yra pagrindinė „SES“ tikslinė rinka ir ateinančiais metais „SES“ yra pasiruošusi ją dar labiau padidinti. Ši svarbi sutartis suteikia individualų sprendimą „GEE“ pasaulinio aviacijos ryšio reikmėms ir „GEE“ teikiamų paslaugų, kurios yra labai mėgiamos keliautojų, bazę“.

„Mes tai vertiname kaip stiprios strateginės „SES“ ir „GEE“ partnerystės pradžią, kuri leidžia išplėsti skrydžio metu teikiamo ryšio galimybes avialinijų klientams“, – paaiškino Aditya Chatterjee, „GEE“ technologijų direktorius. „Dar niekada ryšio, teikiamo skrydžio metu, paklausa nebuvo tokia didelė, avialinijos itin aktyviai ieško galimybių aptarnauti klientus ir kartu gauti papildomas pajamas. Kadangi mes ir toliau plečiamės tarptautiniu mastu, „SES“ su savo plačia aprėptimi, technologijų galimybėmis bei pardavimų ir paslaugų įsipareigojimais pateikė mums sprendimą, kuris atitinka mūsų aviakompanijų klientų, skrendančių trumpaisiais ir tolimaisiais reisais, poreikius ir patenkina keleivių norą visuomet būti prisijungus prie ryšio“.

Ši sutartis yra viena iš esminių dalių vystant „GEE“ turinio, ryšio ir skaitmeninės žiniasklaidos strategiją, diegiamą viso pasaulio aviakompanijoms. Dėka šios partnerystės su „SES“, įmonės kartu teiks aukščiausio ryšio technologiją, pardavimus ir paslaugas aviacijos pramonei.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!