Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/47167/patogus-prekiu-atsiemimas-svarbiausias-reikalavimas-e-prekybai/spausdinti/

Patogus prekių atsiėmimas – svarbiausias reikalavimas e. prekybai

Publikuota: 2014-10-27 13:17
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Viena didžiausių šalies internetinė parduotuvė www.rde.lt plečia prekių pristatymo vietų tinklą. Nuo šiol parduotuvėje užsakytas prekes bus galima atsiimti ne tik per LP EXPRESS 24 siuntų savitarnos terminalus, bet ir daugiau kaip 700-uose paštų visoje Lietuvoje.

RDE.LT vadovas Vaidas Andriejauskas sako, kad klientai iš karto pastebėjo naują pristatymo būdą ir aktyviai jį renkasi užsakydami prekes.

„Šiuo metu pristatymą į Lietuvos pašto skyrių ar LP EXPRESS 24 siuntų savitarnos terminalą renkasi maždaug 25% klientų. Žmonėms patogu prekes atsiimti netoli namų. Tai ypač aktualu regionų gyventojams, kurie pasigenda prekių įvairovės vietinėse parduotuvėse. Be to, klientai sutaupo nemokėdami už prekės pristatymą, todėl dažniau užsakinėja internetu – nešiojamuosius kompiuterius, mobiliuosius telefonus, buitinę techniką, žaislus, kosmetiką, kvepalus ir daug kitų prekių“, – pastebi V. Andriejauskas.

LP EXPRESS kurjerių paslaugas teikiančios bendrovės „Baltic Post“ vadovas Domas Sabaitis įsitikinęs, jog vienas svarbiausių reikalavimų e. prekybai – greitas ir patogus prekių atsiėmimas.

„Elektroninės prekybos privalumus vis labiau atranda ne tik didžių miestų, bet ir regionų gyventojai, todėl svarbu sudaryti sąlygas užsakytą prekę greitai ir patogiai atsiimti bet kurioje Lietuvos vietoje. LP EXPRESS unikalūs tuo, kad esame vieninteliai šalyje galintys pasiūlyti tokį platų tinklą siuntų atsiėmimui. Siuntas galime pristatyti ne tik į 71 siuntų savitarnos terminalą LP EXPRESS 24, bet ir į bet kurį paštą“, – teigė D. Sabaitis.

Užsakant prekes internetinėje parduotuvėje www.rde.lt, prekių pristatymas tiek į siuntų savitarnos terminalus LP EXPRESS 24, tiek į bet kurį Lietuvos paštą – nemokamas.

Atsiimant prekes per siuntų savitarnos terminalus LP EXPRESS 24 vienas didžiausių privalumų tai, jog siuntą galima atsiimti bet kuriuo paros metu – terminalai veikia 24 val. per parą, 7 dienas per savaitę.

Atsiimti siuntas paštuose patogu mažesnių miestų ar kaimo gyventojams – siuntos pristatomos į jiems patogiausią ar artimiausią paštą, nepriklausomai nuo jų gyvenamosios vietos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!