Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/47149/microsoft-daugiau-nebeprekiaus-plansetemis-surface-pro-2/spausdinti/

„Microsoft“ daugiau nebeprekiaus planšetėmis „Surface Pro 2“

Publikuota: 2014-10-25 09:38
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Nuo pat savo pasirodymo momento „Surface Pro 3“ buvo prieinamas su ankstesnės kartos planšetiniu kompiuteriu „Surface Pro 2“. Tačiau panašu, kad „Microsoft“ suprato, jog tai gali pakenkti naujojo produkto pardavimams: kompanija be jokio atskiro pranešimo pašalino „Surface Pro 2“ iš prekybos.

Planšetinis kompiuteris „Surface Pro 2“ buvo pristatytas 2013 m. rugsėjo mėnesį, o prekyboje debiutavo tų pačių metų spalį. Jis gavo 10,6“ įstrižainės Full HD (1920 x 1080) raiškos ekraną, „Haswell“ architektūros procesorių.

„Microsoft“ daugiau nebeprekiaus planšetėmis „Surface Pro 2“

Tam tikrų šaltinių teigimu, kompanijai „Microsoft“ pavyko išparduoti visus turėtas „Surface Pro 2“ atsargas. Šios planšetės gamyba, kaip ir derėjo tikėtis, buvo nutraukta po to, kai buvo anonsuotas naujasis „Surface Pro 3“.

Nors „Surface Pro 2“ ir neliko oficialioje „Microsoft“ el. parduotuvėje, tačiau planšetinį kompiuterį dar galima įsigyti iš programinės įrangos giganto partnerių. Be to, prekyboje galima rasti ir „Surface 2“ su ARM architektūros procesoriumi „nVidia Tegra 4“ ir operacine sistema „Windows RT“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!