Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/47129/veikla-pradejo-internetine-kelioniu-agentura-priimanti-atsiskaitymus-tik-bitkoinais/spausdinti/

Veiklą pradėjo internetinė kelionių agentūra, priimanti atsiskaitymus tik bitkoinais

Publikuota: 2014-10-23 12:26
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Neseniai veiklą pradėjusi agentūra Abitsky.com yra pirmoji europietiška šioje srityje dirbanti bendrovė priimanti atsiskaitymus tik bitkoinais.

Bitkoinams įgaunant pagreitį elektroninėje rinkoje, vis daugiau verslo šakų orientuojasi į šios valiutos savininkus. Dabar jie gali mėgautis ne tik didėjančia pasiūla elektroninėje prekyboje, bet ir pigiomis kelionėmis, pritaikytomis būtent jiems. Agentūroje galima įsigyti bilietus į bet kurį pasaulio kampelį, kur tik skraido avialinijos.

Abitsky.com paieškos sistemoje iš šimtų tūkstančių variantų greitai ir patogiai galima rasti skrydžius reikiama kryptimi ir pasirinkti juos pagal geriausią kainą, skrydžio trukmę ar norimas avialinijas, o atsiskaityti už bilietus galima tik bitkoinais.

Agentūros klientai gali atsiskaityti bitkoinais paprastai ir greitai – tereikia paspausti kelis mygtukus ar nuskenuoti QR kodą ir jie iš karto gauna bilietą. Jokių keitimų į įprastines valiutas daryti nereikia. Taip mokėdami jie gauna ir visus kitus mokėjimo bitkoinais privalumus: nėra valiutos keitimo kaštų, tarptautiniams bankiniams pervedimams būdingų mokesčių. Iš bet kurios pasaulio šalies be jokių trukdžių ir papildomų išlaidų galima įsigyti bilietus už tą pačią kainą.

Populiariausi skrydžiai agentūroje – tarp Europos ir JAV: Dublinas – Bostonas, Niujorkas – Londonas ir panašūs skrydžiai. Didžiausią Abitsky.com klientų dalį šiuo metu sudaro JAV gyvenantys asmenys.

Tokios kelionių agentūros kūrimą paskatino skaitmeninės valiutos spartus populiarėjimas ir akivaizdžios prekybos persikėlimo į virtualiąją erdvę tendencijos.

Žmonės visame pasaulyje vis daugiau perka internetu, todėl senoji sistema su didžiuliais tarptautinių pervedimų mokesčiais ir valiutų keitimo kaštais jau pradeda nebetikti šiuolaikinių technologijų diktuojamam gyvenimo tempui kai viskas vyksta greičiau, paprasčiau ir lanksčiau.

Mobilumas yra šiuolaikinio gyvenimo pagrindas ir ateityje jis tik didės, todėl akivaizdu, kad nepriklausoma ir jokių sienų nepaisanti skaitmeninė valiuta ateityje bus pagrindinė atsiskaitymo priemonė.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!