Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/46974/prekyba-naujaisiais-iphone-6-ir-iphone-6-plus-omnitel-prades-spalio-31-diena/spausdinti/

Prekybą naujaisiais „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ „Omnitel“ pradės spalio 31 dieną

Publikuota: 2014-10-14 13:17
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Prekybą naujaisiais „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pradės spalio 31 dieną – tą pačią dieną, kai „Apple“ pradeda oficialią prekybą naujaisiais įrenginiais Baltijos šalyse.

„Spalio 31 dieną pradėsime oficialią prekybą naujaisiais „iPhone“ modeliais. „Omnitel“ yra vienintelis oficialus „Apple“ atstovas Lietuvoje, tai reiškia, kad įrangą perkame ne iš trečiųjų šalių, t. y. tarpininkų. Noriu atkreipti klientų dėmesį, kad Lietuvos rinkoje pastarąjį mėnesį siūlomų „iPhone“ telefonų mažmeninė kaina yra gerokai aukštesnė nei ta, kurią vartotojai mokės pirkdami iš „Omnitel“. Matome atvejų, kai prekybininkai siūlo naujuosius „iPhone“ net iki 1000 litų brangiau nei planuojama oficiali mažmeninė kaina. Labai gaila, kad šiandien telefonus įsigyjantiems vartotojams tenka gerokai permokėti. Dedame ir dėsime visas pastangas, kad „Apple“ pakeistų tiekimo politiką ir kad Rytų Europos valstybėms būtų suteiktas aukštesnis tiekimo prioritetas“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentė privatiems klientams Lina Galatiltė.

„Omnitel“ garantuoja, kad telefonui bus suteiktas garantinis aptarnavimas „Apple“ autorizuotame serviso centre. Be to, „Omnitel“, kaip oficialaus atstovo, tinklas yra „Apple“ sertifikuotas. Šiais metais „Apple“ atliko griežtą „Omnitel“ 4G tinklo sertifikavimo procedūrą gyvame tinkle, būtiną, kad 4G ryšys veiktų su „iPhone“, ir atitinkamai atnaujino „iOS“ operacinę sistemą. 4G ryšiu „iPhone“ telefonuose klientai Lietuvoje gali naudotis tik su „Omnitel“.

Geidžiamiausieji „iPhone“ pirmiausia bus pasiūlyti iš anksto užsiregistravusiems „Omnitel“ klientams. „Omnitel“ susisieks su užsiregistravusiais klientais pagal registracijos numerį, o įsigytuosius „iPhone“ pristatys tiesiai klientų nurodytu adresu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!