Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/46700/apple-paneige-kad-uzdaro-muzikos-tarnyba-beats-music/spausdinti/

„Apple“ paneigė, kad uždaro muzikos tarnybą „Beats Music“

Publikuota: 2014-09-25 15:12
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanija „Apple“ paneigė internete pasirodžiusius gandus, kad ji planuoja uždaryti muzikos tarnybą „Beats Music“, rašo amerikiečių leidinys „USA Today“.

Kiek anksčiau puslapis „TechCrunch“, nurodydamas artimus kompanijoms „Apple“ ir „Beats Electronics“ šaltinius, teigė, kad korporacija iš Kupertino ketina nutraukti tarnybos veiklą. „Beats Music“ atiteks „Apple“ po sandorio, kuris numato „Beats“ pardavimą už 3 mlrd. JAV dolerių. Sandorį planuojama užbaigti iki 2014 m. pabaigos.

Kompanijos „Apple“ atstovas Tomas Neumayris pareiškė, kad informacija apie „Beats Music“ uždarymą neturi pagrindo. Jis nepatikslino, kaip kompanija ketina elgtis su tarnyba, kuri dalinai kertasi su jau turimos tarnybos „iTunes Radio“ funkcionalumu.

„Apple“ paneigė, kad uždaro muzikos tarnybą „Beats Music“

Puslapio „Re/code“ turima informacija rodo, kad „Apple“ gali modifikuoti „Beats Music“, įskaitant ir prekės ženklo keitimą. Tikėtina, kad būtent prekės ženklo atsisakymą ir turėjo omenyje „TechCrunch“ žurnalistai, kalbėdama apie tarnybos ateitį.

Vienas iš potencialių „Apple“ žingsnių gali būti „Beats Music“ suliejimas su „iTunes“, tačiau koks sąveikos formatas bus pasirinktas galutiniame variante, kompanija šiuo metu nesako.

Kompanija „Beats“ garsi savo ausinėmis, kurios yra populiarios jaunimo tarpe. Modifikuota „Beats“ ausinių versijas jau yra sukūrusi ne vieno žvaigždė, tarp jų ir Lady Gaga. Savo laiku muzikos tarnyba „Beats Music“ pritraukė apie keletą šimtų tūkstančių prenumeratorių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!