Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4648/uab-compservis-tapo-microsoft-auksiniu-sertifikuotoju-partneriu/spausdinti/

UAB „Compservis“ tapo „Microsoft“ auksiniu sertifikuotoju partneriu

Publikuota: 2006-06-13 09:25
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Compservis, UAB

Informacinių technologijų bendrovei „Compservis“ suteiktas „Microsoft“ auksinio sertifikuotojo partnerio statusas, kuris yra svarbus įmonės kompetencijos įvertinimas ir teikia naujas galimybės geresniam klientų poreikių tenkinimui. Auksinio partnerio statusas – aukščiausias partnerystės su „Microsoft“ lygmuo. Šį statusą gali gauti į savo veiklą investuojančios ir turinčios aiškią bendradarbiavimo su „Microsoft“ viziją įmonės.

„Microsoft“ auksinio sertifikuotojo partnerio statusą gavusiai UAB „Compservis“, garantuojamas didesnis „Microsoft“ korporacijos palaikymas ir suteikiamos teisės susipažinti su naujausiais „Microsoft“ produktais, todėl bendrovė turi galimybę iš anksto pasiruošti naujų produktų paleidimui į rinką. „Klientai dažniausiai ieško patikimų partnerių, kurie galėtų padėti įveikti atotrūkį tarp jų verslo poreikių ir technologijų galimybių, kurie teiktų patarimus dėl jų ilgalaikių strateginių technologinių planų kūrimo ir įgyvendinimo. Taigi, tapimas „Microsoft“ auksiniu sertifikuotoju partneriu - patikima garantija mūsų klientams, kad mes galime profesionaliai įvertinti jų poreikius ir pasiūlyti efektyvų sprendimą,“ – pabrėžia Vytautas Pranculis, UAB „Compservis“ generalinis direktorius.

Įmonė, norėdama gauti auksinio sertifikuotojo partnerio statusą, privalo atitikti jai keliamus reikalavimus: turėti reikiamą skaičių sertifikuotų „Microsoft“ specialistų, būti sukaupusi patirtį diegiant įmonėms skirtus „Microsoft“ sprendimus, turėti klientų rekomendacijas bei pasiekti nustatytas „Microsoft“ programinės įrangos pardavimo apimtis. Taip pat turi būti sukaupta pakankama patirtis vienoje ar daugiau specializacijos sričių. Anot, V. Pranculio UAB „Compservis“ turi OEM (Original Equipment Manufacturer) techninės įrangos sprendimų kompetencijos ir Pažangių infrastruktūros sprendimų kompetencijos sertifikatus. „„Microsoft“ suteiktas pripažinimas – tai svarbus laimėjimas, didinantis mūsų konkurencingumą, diegiant profesionalius informacinių technologijų sprendimus. Šis statusas reiškia, kad įmonėje dirba aukščiausios kvalifikacijos specialistai, kurie yra išlaikę reikiamus egzaminus, patvirtinančius jų kompetenciją sprendimų kūrime, diegime ir aptarnavime,“ – teigia generalinis direktorius V. Pranculis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!