Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/46256/kinu-operatorius-china-telecom-isslaptino-iphone-6/spausdinti/

Kinų operatorius „China Telecom“ išslaptino „iPhone 6“

Publikuota: 2014-08-25 14:05
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kinijos mobiliojo ryšio operatorius „China Telecom“ prasitarė apie gana greitą išmaniojo telefono „iPhone 6“ premjerą. Informaciją apie tai publikavo leidinys „Forbes“, remdamasis viešumoje pasirodžiusiu reklaminiu „Apple“ telefono paveiksliuku.

Kiniškame „Twitter“ analoge – mikrotinklaraščių tinkle „Sina Weibo“ – operatorius „China Telecom“ parašė, kad prekiaus „iPhone 6“ be jokių sutarčių, o išmanusis telefonas galės dirbti visuose šalies mobiliojo ryšio tinkluose. Kartu bus pasiūlytas ir 4G LTE mobiliojo ryšio standarto palaikymas.

Dar svarbiau tai, kad operatorius publikavo paveiksliuką, kuris gali tapti oficialiu naujojo „iPhone“ reklaminiu atvaizdu. Demonstruojami variantai su aukso, sidabro ir juodos spalvos korpusais. „iPhone 6“ korpusas turi labiau suapvalintus kampus, nei dabartinis flagmanas „iPhone 5S“.

Kinų operatorius „China Telecom“ išslaptino „iPhone 6“

Kaip taisyklė, „Apple“ partneriai, kaip ir pats gamintojas, gana aktyviai slepia bet kokią informaciją apie būsimus kompanijos iš Kupertino produktus. „China Telecom“ jau spėjo pašalinti iš savo oficialios „Weibo“ paskyros.

„China Telecom“ turi apie 180 mln. abonentų, kompanija yra vienas iš trijų didžiausių Kinijos mobiliojo ryšio operatorių po „China Mobile“ ir „China Unicom“. Kiek anksčiau tapo žinoma, kad „Apple“ naudosis „China Telecom“ serveriais, kuriuose bus talpinami kinų vartotojų, kurie naudojasi „debesų“ tarnyba „iCloud“, duomenys.

Tikimasi, kad kompanija „Apple“ jau rugsėjo 9 d. pristatys dvi naujas „iPhone“ versijas – viena iš jų turės 4,7“, kita – 5,5“ įstrižainės ekraną, o tai yra žymiai daugiau dabartinių 4“. Anot gandų, „iPhone 6“ gaus galingesnį procesorių, „iOS 8“, taip pat bevielio ryšio adapterį NFC.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!