Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4610/ibm-baltics-gavo-cisco-metu-partnerio-2005-apdovanojima/spausdinti/

„IBM Baltics“ gavo „Cisco metų partnerio 2005“ apdovanojimą

Publikuota: 2006-06-08 11:35
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: IBM Lietuva, UAB

Baltijos šalyse veikiantis IBM padalinys „IBM Baltics“, kurį sudaro „IBM Lietuva“, „IBM Latvija“ ir „IBM Estija“, gavo pasaulinės kompiuterių tinklų ir interneto įrangos lyderės kompanijos „Cisco“ apdovanojimą „Metų partneris 2005“, skiriamą geriausiems partneriams, sėkmingiausiai įgyvendinusiems projektus, naudojantis „Cisco“ įranga ir sprendimais.

Apdovanojimą JAV mieste San Diege vykusiame „Cisco“ pasauliniame partnerių susirinkime atsiėmė „IBM Baltics“ integruotų technologinių paslaugų vadovas Valdas Monkus. IBM buvo apdovanota įmonių verslo srityje kaip geriausia partnerė Centrinėje ir Rytų Europoje.

Pernai „Cisco Systems“ atskyrė savo Baltijos šalių padalinį nuo Suomijos ir nuo tada „Cisco“ bendradarbiavimas su IBM šiame regione tapo labai aktyvus. IBM, pasirinkusi partnere „Cisco“, pasirašė didžiulius kontraktus su tokiomis stambiomis bendrovėmis kaip „Lietuvos geležinkeliai“, Lietuvos valstybinė įmonė „Infostruktūra“, „Lietuvos telekomu“, „Latvijos Telekomu“ ir „Ellion“ Estijoje.

„Šie projektai leido mums per metus labai smarkiai padidinti bendradarbiavimo apimtis su „Cisco“. Suteiktas apdovanojimas – tai IBM veiklos Baltijos šalyse įvertinimas, įrodantis, kad čia mes įgyvendiname pasaulinio lygio ir aukščiausios kokybės projektus, kurdami unikalius ir patikimus sprendimus“, - sakė V.Monkus.

„Sėkmingas kompanijos „Cisco Systems“ bendradarbiavimas su „IBM Baltics“ suteikia mūsų klientams unikalią galimybę naudotis naujausiais sprendimais ir technologijomis. Manau, kad dviejų bendrovių kartu jau įgyvendinti didžiuliai projektai yra puikus sėkmingos partnerystės pavyzdys“, - sakė „Cisco Lietuva“ vadovas Rimvydas Maskaliūnas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!