Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4510/giritech-baltic-plecia-partneriu-tinkla/spausdinti/

„Giritech Baltic“ plečia partnerių tinklą

Publikuota: 2006-05-29 10:55
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Giritech Baltic

„Giritech“ partneriais tapo pirmieji ir didieji „Navision“ sprendimų centrai trijose Baltijos šalyse. „Giritech“ partnerystės sutartis pasirašė „Alna Business Solutions“, „ELVA Balti“c ir „BCS Litera“.

„Esame įsitikinę, kad pasieksime ir pranoksime „Navision“ sėkmę Baltijos šalyse. Kuriame patikimų ir kvalifikuotų partnerių tinklą. „Giritech tiksla“s – padaryti G/On sprendimą nauju pasauliniu standartu visų tipų duomenų, paslaugų ir taikymų perdavimui internetu,“ - sako „Giritech Baltic“ direktorius Arvydas Sekmokas.

Šeši „Giritech Baltic“ partneriai yra ir sertifikuoti „Microsoft“ partneriai. Jie yra pasirengę pasiūlyti, parduoti ir įdiegti G/On pagrįstą sprendimą savo klientams.

G/On yra ateinančios kartos ryšio iš išorės produktas. Jis mažina vartotojų išlaidas, didina jų našumą ir padeda rasti naujas plėtros galimybes. G/On leidžia žmonėms iš įvairių kompiuterių lengvai pasiekti nustatytus IT tinklo resursus ir užtikrina reikiamą saugumą. Taip G/On didina IT infrastruktūros vertę, nes daugiau žmonių, būdami įvairiose vietose, gali ja naudotis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!