Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4450/telemaxima-vartotoju-skaicius-per-menesi-isaugo-iki-15-tukst/spausdinti/

„Telemaxima“ vartotojų skaičius per mėnesį išaugo iki 15 tūkst.

Publikuota: 2006-05-20 11:11
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Didžiausio prekybos tinklo „VP Market“ kartu su jai priklausančiu mobiliojo ir fiksuotojo ryšio operatoriumi „Eurocom“ balandžio viduryje pradėta teikti išankstinio mokėjimo paslauga „Telemaxima“ sulaukė jau daugiau kaip 15 tūkst. vartotojų, nemokamam sąskaitos papildymui „VP Market“ parduotuvėse išdalinta daugiau kaip 2 mln. litų. „Pasirinkta strategija orientuoti išankstinio mokėjimo paslaugą ne į jauniausiuosius, o brandžius vartotojus, visiškai pasiteisino“, - pranešime spaudai teigė „Eurocom“ direktorius Liudvikas Andriulis. „Eurocom“ skelbia turys apie 30 tūkst. abonentų. Bendrovė 2006 metų pirmąjį ketvirtį pasiekė 13,9 proc. apyvartos ir pajamų augimą, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai. Įmonė savo mobiliojo ryšio paslaugas teikia „Bitės“, o fiksuotojo –„Teo LT“ tinklais.

Šiuo metu „VP Market“ Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rumunijoje ir Bulgarijoje valdo virš 340 prekybos centrų „Maxima“, „Saulutė“, „T-Market“, „Albinuta“. Lietuvoje operatorei priklauso 195 parduotuvės.

Bendrovės apyvarta, skelbiama su pridėtinės vertės mokesčiu, pernai siekė 1,502 mlrd. eurų (5,188 mlrd. litų) ir buvo 24,8 proc. didesnė nei 2004-aisiais.

2006 metais „VP Market“ planuoja padidinti pardavimus 20 proc. – iki 6,223 mlrd. litų.

„VP Market“, kurią valdo „Vilniaus prekyba“, neatmeta galimybių ateityje akcijas kotiruoti Vilniaus vertybinių popierių biržoje.

„Vilniaus prekybos“ įstatinis kapitalas - 2,348 mlrd. litų. Bendrovės akcijas valdo 10 fizinių asmenų - Nerijus Numavičius, Žilvinas Marcinkevičius, Mindaugas Marcinkevičius, Gintaras Marcinkevičius, Ignas Staškevičius, Renatas Vaitkevičius, Julius Numavičius, Vladas Numavičius, Mindaugas Bagdonavičius ir Darius Nedzinskas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!