Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/44414/tme-baigia-antraji-investiciju-skirtu-bendroves-pletrai-etapa-ir-naujos-stelazu-sistemos-sandelyje-irengima/spausdinti/

TME baigia antrąjį investicijų, skirtų bendrovės plėtrai, etapą ir naujos stelažų sistemos sandėlyje įrengimą

Publikuota: 2014-04-16 14:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Transfer Multisort Elektronik“, švenčianti savo 25 metų jubiliejų, baigė antrąjį investicijų etapą ir atidaro naują stelažų sistemą sandėlyje.

2011–2013 metais vyko daug pokyčių TME įmonėje, taip pat tai buvo didelio augimo laikotarpis. Buvo pradėta pilnai automatizuoto sandėlio statyba. Šis sandėlis yra modernaus sandėliavimo ir siuntimo centro, kuriuo plotas 18 800 m2, bei naujos stelažų sistemos, aptarnaujančios 2400 palečių, dalimi.

TME baigia antrąjį investicijų, skirtų bendrovės plėtrai, etapą ir naujos stelažų sistemos sandėlyje įrengimą

Antrojo įmonės plėtros etapo užbaigimas tai stelažo sistemos „mini-load“, kuri pradėjo veikti 2014.04.11, sandėlyje statyba. Nauja stelažo sistema yra 22 metrų aukščio. Tai viena aukščiausių stelažo sistemų Lenkijoje. Stelažas aptarnaus 22 000 konteinerių, ir galės atlikti 140 dvigubų ciklų per valandą. TME planuoja įrengti iš viso 5 palečių stelažus ir 5 konteinerių stelažus.

„Mūsų įmonė sparčiai plečiasi, paskutiniu metu mes užregistravome 30 % užsakymų augimą. Mes visą laiką didiname prekių asortimentą, kas reikalauja efektyvios sandėlio valdymo sistemos. Investicijų į naujų stelažų statybą ir sandėlio automatizavimo dėka galėsime pasiūlyti savo Klientams platesnį priekių asortimentą“, – sako įmonės generalinis direktorius Zbigniew Kuczynski.

2014–2015 matais planuojamas trečias investicijų etapas, kuriuo metu planuojama naujo TME biuro pastato statyba bei tolesnė sandėlio Lodzėje plėtra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!