Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/44349/amd-savo-klientams-pasiulys-firminius-ssd-kaupiklius/spausdinti/

AMD savo klientams pasiūlys firminius SSD kaupiklius

Publikuota: 2014-04-13 12:05
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Puslapis „Fudzilla“ praneša, kad kompanija AMD ketina plėsti savo produktų asortimentą. Šį kartą kartu su kompanijomis OCZ/„Toshiba“ ji planuoja išleisti savo firminius SSD kaupiklius, kurie gaus prekės ženklą AMD.

Neseniai „Toshiba“ nuosavybe tapusi OCZ būsimiems kaupikliams tieks savo valdiklius, tikėtina, kad jais taps „Barefoot“ šeimos atstovai. Savo ruožtu, „Toshiba“ tieks 19 nm technologijos pagrindu sukurta „NAND Flash“ atmintimi.

AMD savo klientams pasiūlys firminius SSD kaupiklius

Šaltinio teigimu, AMD yra nusitaikiusi į masinį rinkos segmentą, todėl jos SSD modeliai turės 120–240 GB talpą, tuo tarpu konstrukcija numatys 2,5“ formato korpusą. Ir nors savo produktyvumo šie kaupikliai nesivaržys už greičiausiojo titulą, jie pasiūlys patrauklią kainą.

Viena iš pagrindinių AMD SSD kaupikių užduočių – padėti kompiuterių gamintojams sutaupyti, perkant komponentus. AMD už ypatingą kainą siūlys komplektus, kuriuos sudarys centrinis procesorius, vaizdo plokštė, operatyvioji atmintis ir „NAND Flash“ kaupiklis. Savaime suprantama, firminius SSD gali gauti ne tik OEM kompiuterių gamintojai, bet ir paprasti vartotojai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!