Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4427/vadovauti-pertvarkomai-sonex-technologies-grizta-a-bartusevicius/spausdinti/

Vadovauti pertvarkomai „Sonex Technologies“ grįžta A.Bartusevičius

Publikuota: 2006-05-18 10:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Sonex Technologies, UAB

Veiklos modelį reorganizuojanti didžiausia Baltijos valstybėse informacinių technologijų kompanija UAB „Sonex Technologies“ šiais metais planuoja prisijungti dukterines įmones ir persitvarkyti į akcinę bendrovę (AB). Vadovauti „Sonex Technologies“ grįžta kompanijos įkūrėjas Arūnas Bartusevičius, užimsiantis bendrovės prezidento postą.

„Sonex“ grupės įmonių pertvarkymas - tai natūralus kompanijos augimo procesas ir bendrovės reakcija į augančius IT rinkos iššūkius, - sako A.Bartusevičius. Valdymo optimizavimas leis „Sonex Technologies“ dar geriau atsiliepti į klientų lūkesčius ir vykdyti tolesnę įmonės plėtrą Lietuvos ir užsienio rinkose. Bendrovės pertvarkymas taip pat padarys bendrovės struktūrą aiškesne ir paprastesne“.

Užsienyje veikiančios „Sonex“ grupės įmonės „Sonex Riga“ (Latvija), „Sonex Computers“ (Estija) ir „Sonex“ (Rusija) taps „Sonex Technologies“ dalimi, o jų pavadinimai bus pakeisti, atitinkamai, į „Sonex Technologies Latvija“, „Sonex Technologies Estonia“ ir „Sonex Technologies Russia“.

Prie „Sonex Technologies“ bus prijungtos ir „Sonex“ grupės dukterinės įmonės „Tetraneta“, „Sonex Software Development“, „Sonex“ identifikaciniai duomenys, „Ars Computandi“, „IT techninis centras“, ITTL, Informacinių technologijų gamykla, „Sonex Infrastructure Solutions Group“, „Bitsoftas“.

„Planuojama, kad „Sonex“ įmonių grupės reorganizavimas truks 3-4 mėnesius“, - sako „Sonex Technologies“ prezidentas A.Bartusevičius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!