Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4416/blue-bridge-pirmajai-baltijos-salyse-suteiktas-aukstas-hp-partnerio-statusas/spausdinti/

„Blue Bridge“ pirmajai Baltijos šalyse suteiktas aukštas HP partnerio statusas

Publikuota: 2006-05-17 10:53
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Blue Bridge, UAB

Viena didžiausių Lietuvos IT bendrovių „Blue Bridge“ pirmoji Baltijos šalyse įgijo pasaulinės IT sprendimų kompanijos „Hewlett-Packard“ (HP) „OpenView Premium“ partnerio statusą. Jis suteikiamas už aukštą kvalifikaciją sprendimų verslui srityje bei patirtį įgyvendinant stambius IT projektus.

„Baltijos šalių regione tokio partnerystės su HP lygmens iki šiol nebuvo pasiekusi nė viena įmonė, nedaug tokių bendrovių ir Europoje. Tad šio statuso suteikimas yra didelis laimėjimas ne tik mūsų bendrovei, bet ir visai Lietuvos informacinių technologijų rinkai“, - sako „Blue Bridge“ pardavimų ir marketingo direktorius Dalius Butkus.

„HP OpenView Premium“ partnerio statusas reiškia, kad įmonė turi pakankamai kvalifikacijos, resursų bei patirties įgyvendinti stambius IT projektus. Šį lygmenį pasiekia tik bendrovės, kurios sertifikuoja penkis šią sritį gerai išmanančius inžinierius bei įgyvendina sudėtingus diegimo projektus. Taip pat vertinama įmonės apyvarta.

„Lietuvos kompanija „Blue Bridge“ yra viena iš aktyviausių HP partnerių Baltijos regione. Vos prieš du metus tapusi „HP Software“ partnere, ji sugebėjo pasiekti aukštą partnerystės lygį, o pernai būti apdovanota kaip kompanijos metų partnerė. Tai puikūs rezultatai, kurie rodo profesionalumą ir spartų tobulėjimą“, - teigia „HP Software Baltics“ atstovas darbui su partneriais Sergey Kostyuchenko.

Tai jau ne pirmas HP įvertinimas, skirtas „Blue Bridge“ už gerus rezultatus, kompetenciją ir įgyvendintus projektus. 2005 m. gruodžio mėnesį „Blue Bridge“ buvo suteiktas metų partnerio apdovanojimas už sėkmingą darbą su HP bei jos partneriais Lietuvos rinkoje.

„Blue Bridge“ apyvarta pernai išaugo beveik penktadaliu ir siekė apie 82 mln. litų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!