Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4400/lietuvos-melomanams-dar-viena-dovana/spausdinti/

Lietuvos melomanams – dar viena dovana

Publikuota: 2006-05-16 08:05
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Hi-Fi pasaulis, UAB

Š.m. gegužės 16 d., Vilniuje, Kalvarijų 168, atsidarė naujas prabangios garso ir vaizdo technikos salonas „Hi-Fi pasaulis“.

„Hi-Fi pasaulis“ – tai naujas projektas, kuriuo užpildyti rinkoje susidariusią aukščiausios kokybės garso ir vaizdo technikos prekybos nišą iniciatyvos imasi ne prekybininkai, o šios srities entuziastai ir fanatai.

„Hi-Fi pasaulis“ pristatomos produkcijos spektras – nuo aukštesnio vidutinio (Top Hi-Fi) lygio iki prabangiausių (Hi-End) modelių, kurių yra labai sudėtinga rasti tarp įprastinės aparatūros pardavėjų, ir kurie ne visada gali kvalifikuotai padėti ar pakonsultuoti.

Salone galima pasiklausyti ir pirmą kartą Lietuvoje įsigyti vienų iš geriausių pasaulyje garso kolonėlių gamintojų iš Didžiosios Britanijos B&W (Bowers & Wilkins) produkcijos. UAB „Hi-Fi pasaulis“ yra išskirtinis šios kompanijos kolonėlių platintojas Lietuvoje. Tai aukštos klasės prabangios garso kolonėlės, skirtos naudoti buityje, tačiau dėl savo išskirtinių savybių naudojamos garsiausiose pasaulio garso įrašų studijose („EMI Abbey Road“, „Lukas films“, „Decca“, etc.). Salone pirmą kartą Lietuvoje bus demonstruojamos įžymiosios deimantinėmis vadinamos „B&W 803D“ akustinės kolonėlės, kurios garso ir vaizdo technikos ekspertų pripažintos geriausiu Europos „High End“ klasės garso komponentu (EISA, „Best 2005-2006 High End Audio Component“). Tai pirmoji pasaulyje akustinių kolonėlių serija, kurioje naudojami aukštadažniai garsiakalbiai su deimantiniu kupolu.

Salone pristatoma tokių garso ir vaizdo technikos gamintojų kaip „Yamaha“, „Denon“, „Rotel“, „Marantz“, „Jamo“ produkcija bei „Panasonic“ ir „Samsung“ skystųjų kristalų ir plazminiai televizoriai. „Hi-Fi pasaulis“ pristato dar vieną naujieną Lietuvoje – „Monster Cable“ garso ir vaizdo kabelius ir „Monster Power“ maitinimo filtrus garso ir vaizdo įrangai.

Salone įrengta atskira namų kino ir Hi-End technikos salė, kurioje pristatomi vaizdo projektoriai, ekranai, taip pat aukščiausio lygio garso technika. Šioje salėje galima bus įvertinti ant didelio ekrano (2.6m įstrižainės) rodomo namų kino privalumus, bei pasimėgauti išskirtine stereo ar erdvinio garso kokybe. Su visu asortimentu galima susipažinti „Hi-Fi pasaulis“ tinklapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!