Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/4374/tarptautines-varzybas-del-fiba-europe-interneto-svetaines-dizaino-laimejo-lietuviu-gaumina/spausdinti/

Tarptautines varžybas dėl „Fiba Europe“ interneto svetainės dizaino laimėjo lietuvių „Gaumina“

Publikuota: 2006-05-12 11:37
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Lietuvos interneto sprendimų kompanija „Gaumina“ kurs tarptautinės krepšinio federacijos „Fiba Europe“ interneto svetainės grafinį dizainą. Konkurse nugalėjusi 4 Europos interneto sprendimų kompanijas, gegužės 10 dieną įmonė pasirašė sutartį su „Fiba Europe“.

Tarptautiniame konkurse „Gaumina“ laikėsi veiklos Lietuvoje metu suformuoto modelio – įtraukti klientą į svetainės dizaino kūrybos procesą. Iš kitų kompanijų įmonę išskyrė jos atstovų tiesioginis bendradarbiavimas su „Fiba Europe“ valdyba Miunchene, padėjęs pateikti labiau kliento poreikius atitinkantį dizaino sprendimą.

„Džiaugiamės turėdami galimybę bendradarbiauti su „Gaumina“. Paskelbtas konkursas netapo tik kainų aukcionu – labiausiai buvome sužavėti „Gauminos“ sprendimu pateikti ne tik įprastą grafinio dizaino pavyzdį, bet svetainės kūrimą pristatyti kaip bendradarbiavimo procesą. Tai padėjo geriau įvertinti mūsų svetainės lankytojų poreikius ir viso pasaulio krepšinio mėgėjams galėsime pristatyti ne tik naujo dizaino, bet ir patogesnę, įdomesnę bei interaktyvesnę svetainę. Esame įsitikinę, jog projektas sulauks didelio pasisekimo ir tikimės, jog ateityje „Gaumina“ galės vykdyti ir kitus mūsų projektus“ – teigė „Fiba Europe“ IT skyriaus vadovas Nick Marzoli.

Laimėtas „Fiba Europe“ konkursas nėra pirmoji „Gauminos“ tarptautinės veiklos patirtis. Įmonė aptarnauja klientus iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, D. Britanijos, Airijos, Suomijos, Švedijos, Vokietijos, Prancūzijos, JAV bei Rusijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!